Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Martinka 54
aj mne bude dávat polytechy...vraj majú s nimi dobre skusenosti...tak uvidíme

Bratislava
asi by si mala vyskusat ešte jedneho doktora....skus Tršku alebo Cervenana aj toho kočky chvalia
..ja som bola na troch konzultačkach a Trška u mňa zvíťazil svojou profesionalitou...to sa s Marsalom nedalo ani porovnat...ozaj baby o ňom je tu nejako ticho

martinka54

ahojte baby, tak volala som s doktorom pred chvilou a mame sa stretnut v stredu alebo vo stvrtok, nema este presny rozpis. hovorila som mu, ze mozem dojst aj s drahym, lebo stale vaham nad vyberom a nevadi mu to. zasa mi dal prednasku preco mi odporuca anatomy a preco nie gulate.
baby a aky je vcenovy rozdiel medzi nagory impleo a polytech?
a este ktora ma polytech, ake su na dotyk?

ska38

Mata16,
wow, gratulujem!Zlaticko, super to zvladas,len pekne oddychuj a nenamahaj sa.
Dr.Cerven ma dobry pristup, zabudla som mu pochvalit obrazy v cakarni,bolo tam dost ludi.Aj chlapov,ze by bicepsy aj v BB?!?
Ninuska 13,
stastlivo ste prisli domov?Som rada ze sme sa opat stretli,hlavne uz nie v bolestiach.Kontrolu mam o mesiac.

chiquitta

kerstin, sak to, ze ten impleo gel je novinka a mne sa to zdalo rovnako makke ako eurosilikon. ideeeeeem baby, nemam na hrudi nic, rozhodujem sa medzi 330 alebo 360

ihla

bratislava

ja by som sla na tvojom mieste este na jednu konzultaciu. Nech ich absolvujes aj 200 - ide o teba, o tvoje prsia a ak mas pochybnosti,tak ani nevahaj a chod este k dalsiemu doktorovi. Ako tu uz baby neraz spominali - k svojmu doktorovi musis mat doveru.
A to s tou konzultaciou. No ak by mi mal niekto taky byt pri operacii, tak ani mi akciu ponukli, nesla by som tam. Ani zadaca. Tu predsa nejde o gulicky, robia vazne veci a mali by mat daku uroven a spravanie!

barbora10

ska,ninuska

ako ste dopadli?dnes ste mali tu kontrolu a vyberanie stichov ci nie?dufam,ze mate vsetko v poriadku.

barbora10

bratislava

daj na svoje pocity.dufam,ze sme ti aspon s tou velkostou trosku pmohli.daj na barbie a daj si 300ml.nebudes lutovat.