Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Moj lekar dr.Magdo mi po konzulatcii dal pekne vystavit na recepcii doklad ze prijali odomna peniaze a to som platila len 7eur!!!! Aj ten pristup Trsku bol takyy rychly neohrabany na chodbe :o((

bellinka

baby nehnevajte sa na mna , ale podla mna je ten trska pekny kvietok , ja viem preco som k nemu nesla a som rada...pisete ze pytal za konzultaciu 20eur , odomna pytal 15eur a nedoostala som ziadne potvrdenie o prijati penazi, a este k tomu mi povedal po konzultacii ze sa mi ozve ze musi z tych vypoctov vypocitat aky implantat je pre mna vhodny ale on sa mi vobec neozval to je pekna zarobkova cinnost ..daval vam nejake potvrdenie za konzultaciu ???

bratislava

dievcata rozmyslam fakt, ze zajdem este aj k trskovi na konzult. nasla som na neho kontakt ale len do mediklinik. a vy ste spominali,ze robi na zahradnickej v snop. tak sa v tom nevyznam.lebo predtym robil v interklinik,tak kde vlastne robi? mate na neho niekto kontakt? plati sa u neho za konzult.? ste spokojne s jeho pracou-co ste boli u neho? dakujem

barbora10

bratislava

ja som ti odpisala na tu zivotnost.pisala som,ze doktor mi vravel,ze su zeny,ktore maju silikony 20 rokov a nemaju ziadne problemy.ak je vsetko vporiadku,tak ich vymienat nemusis.to iba v tedy sa musia,ked nieco nie je vporiadku.

bratislava

baby nikto mi neodpovedal na tu zivotnost. neviete ani vy ako to je? lebo pise sa zivotnost 10-15 rokov, no teda ale ja pevne verim,ze to bude navzdy. mam sancu? nebude sa mi chciet ist este raz pod noz a davat ich von :-(

bratislava

kerstin kde zijes v rakusku ked sa mozem opytat. lebo aj ja som tu. ale o operacii som tu ani neuvazovala,lebo kamoska si to tu dala robit za 7000eur. a tolko teda ozaj nemam. ty budes platit menej?

martinka54

della
to som pocula aj ja, len som chcela vediet ake su na dotyk. eurosilikony som kamoske chytala a boli makkucke, ale tieto neviem

bodynka

Inak ako vas citam i ja by som isla do tych najvecsich co by domna vedeli napchat aj z toho dovodu ze iste raz priberem a potom by na mne Becka boli male.
A ked pozeram tie modelky co prezentuju spodne pradlo maju krasny hrudnik.