Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mata16

baby ako ste spavali prve dni? neskutocne ma boli chrbat,ta bolest prsnikov sa da ale chrbat to je hrozne strasne by som sa chcela vystriet a narovnat chodim zhrbena..
Kedy vam odpuchli prsia po akom case? vo stvrtok som mala operaciu tu podprdu si mozem kedy tak aspon na par sekund rozopnut?

ninuska13

barbora10
vyberanie stichov prebehlo super,vobec som nic necitila.Aj som sa zbavila toho hnusneho pasu.Uz ho nemusim nosit.Vyobzerala som si prska a konecne som sa dnes osprchovala...nezaplatitelny pocit...
ska38
moja dosli sme v poriadku.Som strasne rada,ze sme sa tam stretli.Dufam,ze o mesiac sa stretneme opat.Musime si to zase naplanovat.No a to uz by sme mohli byt fit a skocit spolu niekam na kavicku....Ten doktor je fakt perfektny.Clovek ma z neho velmi dobry pocit,ze?!Vybrali sme si fakt toho najlepsieho...

martinka54

mne povedal to iste ako tebe, ale bohuzial nemozem ist do maxima, lebo by to bolo cez 6. musim mat aj modelaciu

bratislava

dakujem martinka. asi mu zavolam. ale teda na tejto stranke co tu barbie tusim rano posielala ma ceny okolo 2000,-
tak som z toho jelen

bellinka

Martinka, ano mas pravdu on mi navrhol hned ze aj modelaciu ze mam odkojene , ibaze ja som nechcela modelaciu ja som chcela velke prsia , cize chcela som vyplnit kozu najvecsimi moznymi implantatmi, ale on mi stale tlkol do hlavy ze on mi musi aj zmensit prsnik ale ja som si to proste nedala , potom mi zacal tvrdit ze dobre spravi mi to ale ze to budem mat skarede ze budem mmat bradavky smerom dolu a bla bla ...ha ha a predstav si isla som inde a dalo sa a mam to a je to kraaasne a som stastna....:o))

martinka54

ale mozem ti povedat bellinka, ze mne sa hodinu venoval v nejakej ordinacke, meral ma fotil, vysvetloval a uz som mu aj niekolko krat volala a super, ja mam zatial dobru skusenost. inak ta cena to je sila, dost velky rozdiel

martinka54

bellinka
mne sa zda, ze 20 a doklad som tiez nemala a povedal mi od oka, ze 90000 maximalne 95000, tak som zvedava. mne povedal, ze to kvoli modelacii, ale ved tebe modelaciu nerobili

bellinka

a to chcel odomna 3500euro a mna nakoniec v chirmede vysla cel op 2050euro tak to je rozdiel trosku a to som bola na peknej sukromnej klinike rodinneho typu co by malo byt drahsie!!!!