Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

barbora10
trocha základu som tam už mala, tak mozno preto. škoda že bez podprsnky som sa neodfotila pred opkou, by ste aspon videli a vedeli usúdit, ale ked som sa tak hanbila vtedy sa aj vyzliect pred niekým... A to som nechala na lekára či pod žlazu al. pod sval, ale ako vravím všade na konzultačkách mi povedali že pod žlazu.

84nika

mihai
ano, ten kvapkovitý tvar na jednom sa mi este trocha rysuje ked si trocha zdvihnem ruky (bolo to viac vidiet na zaciatku, a vraj mi to má zmiznút úplne ked sa mi to usadí) , a dovod preco mi dali pod žlazu, je to ze som chcela mensie zatial iba na vypln a mala som tam dosť žlazy a koze, kedže som schudla pred 2 rokmi a ostali mi ovisnuté. Bola som aj inde na konzultačkách a všade mi chceli pod žlazu..hm..
Bratislava
mám teraz 75B a predtým 75A, al. aj 70C, ja z toho číslovania som už jelen :))

barbora10

84nika

ani mne sa nechce verit,ze mas iba 225ml.povedala by som,ze mas minimalne 300ml aj viac.ale asi vela spravi aj to,ci mas implantat pod svalom,alebo pod zlazou,ci nie?a preco si sa vobec rozhodla pod zlazu?

bratislava

84nika ake ich mas velke? sa mi nechce verit,ze to je len 225ml...
ecka
tusim wendy robil minarovjech,ale nechcem ta strasit,ona neni spokojna...
ved opytaj sa jej.
ozaj,kde je wendy? uz tu dlho nebola :-(

barbora10

mata16

ja sa uz citim dobre.ziadna bolest,jazvicky sa krasne hoja a vobec ich necitim.akurat ruky este nedvihnem nad hlavu,ale inak robim s nimi vsetko.ale tak ty si kratko po operacii,takze co pises je uplne normalne.aj mna prve dni strasne bolel aj chrbat aj krk,ale uz je to vpohode.

mata16

barbora10
a ako sa citis po tych 12dnoch?
mna nejako tie jazvy stipu a aj trosku svrbia..
kedy si sa sama posadila?

mihai

kiarusenka diiik !
ked som konecne mala pristup, bola si prva koho som letela ceknut, lebo som ta zvykla davnejsie citat, pamatam si tvoju story. a mas ich uplne asi ze najprirodzenejsie z tych, co tam mame a su fakt krasne. chlapi musia odpadavat ked nahodis vystrih :)

84nika
preco ti dal implose len pod zlazu ????? nerozumiem, ved si bola chuducka, nerysuje sa ti moc ten kvapkovity tvar implosa, ci to len na foto ?.... alebo na to bol nejaky zvlastny dovod?

ecka

Ahojte baby. Je tu niektora, ktorej robil prsia Minarovjech? Ak ano, napiste mi prosim ako ste spokojne. Mna to este len caka. Dakujem.

barbora10

mata16

tu podprdu si mozes kludne na chvilku odopnut,mne to tiez pomahalo.prska ti do tyzdna urcite o cosi odpuchnu.ja som dnes 12 dni po a je to uz ovela lepsie.