Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

ked uz zena kojila,uz by sa jej prska pri druhom kojeni vyrazne zmenit nemali.to vsak ale neznamena,ze to tak musi byt.napr tu si pozri jednu babu,co je sposobilo rocne kojenie.myslim,ze je to kojenim,lebo pise,ze rok kojila.mojej kamaratke sa prska nezmenili vobec a to otehotnela 4 mesiace po zvacseni.mozu sa zmenit,ale nemusia.
www.omlazeni.cz

bodynka

Moje zlate, mam take otazky zas. Co vam na to rodina? Napr ja si neviem predstavit co povedia rodicia ze dam na opku 2000 eur.A keby len rodicia ale cela famila!
BarbieOne po kolko splacas tu pozicku a na kolko ju mas?
Rozmyslame s priatelom ci ist do toho. Baby ked on pozera tie krasne prsia tak tiez by to uz chcel teraz ako potom o pet rokov.
Cim sa vlastne deformuju prsia pri kojeni??

della

Martinka54

..aj ja mám s ním len dobré skusenosti...nuž je to individuálne..
..mňa zase naštval Marsalov prístup...poplatok 20,- E a potom ten mail,čo mi poslal, že on sa nato neciti, že si to mám dat spravit niekomu inému...
..takže kolko ľudí - toľko chutí

nika84

...kto ti robil opku??...aj ja mám mat pod zlazu...lebo ju mam velmi tuhu

della

Bratislava

ja som u ňho za konzultačku neplatila...lebo môj manžel je kámoš s jeho bratancom...

...na konz. som bola v Ružinove za zim.štadiónom na 2. posch...túším v interklinik...hmmm je tam primár Minarovjech..čo sklamal Wendy

...pondelky robí opky v Šnope na zahr.ulici 42....tam je to trocha asi lacnejšie

...moja opka stála 3.000 E....je drahšia kvôli rezu cez dvorec...inak by to bolo lacnejsie o 170,-E

jamimili

Barborka no chytala som mentor anatom a bol tvrdsi,tento nagor en...neviemco bol meksi,fakt aj prijemnejsia struktura povrchu.

jamimili

poslem poslem muz ma nechce odfotiit,pockam na kamosku:-)))a ja som este nerozopla tu podprdu,len som nakukla zvrchu.-)))

barbora10

jamimili

posli foto.som zvedava.a inak to je sila,lebo niekomu su tvrde nagory.asi 1OO ludi,sto chuti.a pozri si v galerke dominique.tiez ma medzeru medzi prskami,ale v tej ruzovej podprsenke ich ma riadne pri sebe.a aj pekne ich ma...

jamimili

Baby ja som normalne zabudla kedy mam ist na kontrolu .-))....No ozaj mne sa zda ze ich mam moc od seba ,to sa spravi ked si dam podprdu???..ja mam nagor gfx-ehp 295 je super oproti mentoru makksi:-)))