Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihalicka

ja som implantaty objednavala tyzden pred operaciou,takze mas este cas.oni ich aj tak posielaju nejake styri dni pred operaciou.a s tym kojenim je to asi ok,ked ti dal termin na marec.vlastne budes styri mesiace od kojenia,takze to to asi staci,ze?

mihalicka

Ahojte vospolok. Tak mám už aj termín - 20. marca o 11.00. Baby prosím vás ako dopredu treba objednávať implantáty? Stačí mi vo februári? Dohodli sme sa na presne takých ako má Ska38, čiže ES 350, pod sval, cez pazuchu. :-)

martinka54

inak k tomu marsalovi, uz som pisala, ze moja kamoska si dala unho robit prska v tt a povedala, ze k nemu by uz nesla, ale nepovedala mi preco. prsia ma celkom fajn, mozno tiez tam bol pristup

84nika

Della - robila mi to dr. Kosťál
Inak baby ako ste tu písali o Marsalovi, tak ma napadlo spytat sa mojej známej že či je fakt taký arogantný a divný ako ste písali, a ona vraj mala s ním len dobre skúsenosti a sa jej nechcelo ani veriť že tak sa chova na konzultačkách..hm.. no ale ved za tie peniaze čo ona nechala, bodaj by nebol milý..

tanda

mna doktor hned na konzultacii varoval, ze pri kojeni sa to moze stat, myslim tie dvojite prsia.. no je to individualne, moze a nemusi... vraj mal babu, ktora hned po op otehotnela a aj potom ich mala krasne..

bratislava

no,ja som s nou citala nejaky rozhovor,ze to uz nebolo ono a ze to treba opravit no a vidis,ze teraz to ma nejake bujnejsie,asi isla aj do vacsich:-)