Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninuska13

bodynka
ja som nikomu nic nepovedala,co planujem.Akurat priatel vedel.Mame som to oznamila tyzden pred opkou,ze budem potrebovat jej pomoc.Trosku bola z toho hotova,strasne sa bala aby sa nieco nestalo atd...No a po opke sme mali velku rodinnu oslavu a kedze som sa ledva hybala musela som s pravdou von,ale vsetci sa smiali,ze vymyslam a teraz trpim...Kazdeho som hned zrusila,ze som si na to zarobila soma a bol to moj sen.No a paradox na vsetko je,ze vsetky zeny u nas v rodine su prsnate.No ved aj ja som bola,ale po tom kojeni sa zial vsetko zmenilo.Akurat syn doteraz nevie na akej operacii som to vlastne bola.Snazim sa zatial pred nim maskovat,ale uz budem musiet s pravdou von,kedze tie prsia sa maskovat stale nedaju....:)

bodynka

No .. Tak stale neviem , ale tento rok sa urcite uvidi...
a co vam na to teda rodina? Mna uz sestra sprdla ze tam chcem dat tolko penazi.... Ale ona ma velke prsia... Aj moja mama mala, ja som to nezdedila:(

mihalicka

Martinka54, to možno aj tým, že syn mal už cez 2 roky keď som ho odstavila úplne a to som ho už kojila iba v noci. Ako som prestala mlieko sa mi behom týždňa stratilo a prsia asi behom mesiaca zmenšili na asi 75 A - kým som kojila mala som 75 B. Už sa mi teda nemá čo zmeniť.

martinka54

mihalicka
to mas super, ze mozes ist tak rychlo.ja som kojila iba 5 tyzdnov a kym sa mi upravili to pekne trvalo, ale mne sa zvacsili o 2 cisla a moja dcera mala 9 mesiacov a este stale som mala mlieko, ale potom mi zmizlo

mihalicka

Bodynka, áno to som ja. Dr. povedal, že ak sa prská už nemenia - nezmenšujú sa ani neochabujú / mne už nemá čo ochabovať ani sa zmenšiť /, tak sa to dá aj po 3 mesiacoch.

tanda

bodynka

mna caka op o nejake 2 tyzdne.. mam 24, takze najblizsie 3 roky deti neplanujem.. keby som mala nejake peniaze navyse skor, tak to spravim uz davno... teraz mam, tak uz cakat urcite nebudem a netreba sa zamyslat nad tym, ze co ak ..

mihai

della
Interklinik urcite nie je v Ruzinove a nerobi tam Minarovjech ale Racz a Hedera a je to v Relaxxe na Einsteinovej...

mihai

baby Dara sla na reopku lebo uz ich mala 9 rokov tie povodne. medzitym sa implose zdokonalili. takze ci to bolo tehotenstvom alebo len tymto, alebo jedno s druhym vie len ona, ale podla mna jedno aj druhe :) no nemyslim ze tehotenstvo musi nutne pokazit efekt. lebo su zeny, ako isto budem aj ja, co im dokopy nic nenarastie ani ked su tehotne :/ hodnotim aj podla svojej mamy. tie, kt vtedy prska sa menia, to je ine, ale sme aj taketo, ze kde nic tu nic. ale ja uz som zmierena, aspon bude "klud" :/ ked uz.