no baby, takze som asi 26hod po operacii, som vysmiata, zacnem poporade:
IEM, Pezinok, Dr. Cerven, implantaty Nagor Impleo, 330 a 300 (som si to rozmyslela tesne par sekund pred operaciou), Dr. Anesteziolog, neviem meno, ale fantazia, ziadne skriabanie v hrdle, prebudena asi par sekund po dokonceni vsetkych veci zdrobneninou mojho mena :), este hodinu a pol po narkoze som sa tesila, v akom uzasnom stave som, bolo to fakt fajn nezobudit sa do bolesti, potom to zacalo boliet, noc bola divoka, chrbat, tlaky, povedala som si, ze toto vediet, tak neeeee, ale fakt je to len par hodin, co to tak boli, dnes si tu veselo chatujem, od 6tej rana si beham jak srna, umyla, obliekla, namalovala, nechty aj na nohach nalakovala :))) cesta pezinok - petrzalka, jamy, sneh, vymoly, nic som necitila, prsia su krasne, presne taketo som chcela, este raz, klinika je ze wellness hotel podla, ziaden nemocnicny pocit nemate, vsetci usmievavi, priatelski, pani majitelka - doktorka - krasna zena, ze hocico nech mi este niekto chce robit, tak tam. maximalna spokojnost, fuuuuu dakujem vsetkym, moc!!!! jezisi dakujem pani doktoooori :)) (a pan anesteziolog, ked si bude toto citat, tak chiquitta666@yahoo.com, viete tie doplnky vyzivove nase, su dost zaujimave ;))