Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

ja o prsiach snivam od mojich osemnastich rokov,pred tym som sa nejak nezatazovala tym,ze prsia nemam.vzdy som si hovorila,ze ja mam prsia po otcovi a asi to tak aj zostane.v osemnastke som zacala rozmyslat nad plastikou a povedala som si,ze ked budu peniazky urcite do toho pojdem.priatel,rodina aj kamarati o tom vedeli,lebo som sa tym nikdy netajila,ze nieco take chcem.kamaratky v dobrom zavideli,takze sa tesili so mnou,ziadne ohovaranie.jedina kto ma od toho odhovarala bola mamina a to len preto,ze mala o mna strach.a ked mi v novembri priatel povedal,ze ak som pevne rozhodnuta,ze to chcem,mam ist do toho,co nestihol ani dopovedat a uz som mala vybratu kliniku a rozpisany mail doktorovi.ked ta to ma spravit stastnou,tie peniazky za to stoja a je jedno co si o tom mysli okolie.dolezitejsia je rodina a ta ta urcite vzdy podrzi.

ninuska13

bodynka
veru,nedaj sa odhovorit.A priatel suhlasi?Ten moj mal voci tomu strasne vyhrady,dokonca som koli nemu aj neaky ten cas opku odkladala,ale nakoniec som mu povedala,ze si to jednoducho dam,aj keby sa na hlavu postavil :) No boli koli tomu velke problemy,nebudem to tu rozpisovat....ale fakt hroza.A teraz? Este ma aj kupe,masiruje,holi,umyva mi vlasy....a prsicka stale obdivuje,hladka,bozkava...takze asi tak...

ninuska13

chiquitta
tak to ti teda gratulujem!!!!Ja som to az tak dobre neznasala,takze mas moj obdiv.Prajem rychle uzdravenie a cim skor nam posli fotecky do galerky,nech ti ich mozme okukovat :)

bodynka

Chiquitta , gratulujem!
Veru , takato radost stoji za vsetky peniaze.
Tiez by som sa odhovorit nenechala, max od priatela on somnou zije.

mihalicka

Chiquitta, waaaaaaaaaau. Super sa to čítalo :-) Verím že na tom budem podobne. U nás z mojej strany, mam najskôr trochu oči vypľula, ale som jej to vyrozprávala a tato mal tiež na začiatku penu okolo úst, že ,,guma do ceckov" ale aj tak vie, že si urobím po svojom. Ostatné okolie tak by som povedala že zo 100% možno 2 % frflali, ale neovplyvnili ma ani trochu. Svokor bol nadšený :-), švagriná v podstate tiež - ona aj so svokrou majú veľké prsia tak chápu. A manžel sa teší veľmi tiež už a hlavne na leto. :-))) A to ja teda tiež. Baby, ktoré ste boli v IEM v Pezinku, prosím vás ako je to po zákroku? Ostáva sa tam na noc či sa ide domov? Operáciu mám mať o 11.00.

chiquitta

no baby, takze som asi 26hod po operacii, som vysmiata, zacnem poporade:
IEM, Pezinok, Dr. Cerven, implantaty Nagor Impleo, 330 a 300 (som si to rozmyslela tesne par sekund pred operaciou), Dr. Anesteziolog, neviem meno, ale fantazia, ziadne skriabanie v hrdle, prebudena asi par sekund po dokonceni vsetkych veci zdrobneninou mojho mena :), este hodinu a pol po narkoze som sa tesila, v akom uzasnom stave som, bolo to fakt fajn nezobudit sa do bolesti, potom to zacalo boliet, noc bola divoka, chrbat, tlaky, povedala som si, ze toto vediet, tak neeeee, ale fakt je to len par hodin, co to tak boli, dnes si tu veselo chatujem, od 6tej rana si beham jak srna, umyla, obliekla, namalovala, nechty aj na nohach nalakovala :))) cesta pezinok - petrzalka, jamy, sneh, vymoly, nic som necitila, prsia su krasne, presne taketo som chcela, este raz, klinika je ze wellness hotel podla, ziaden nemocnicny pocit nemate, vsetci usmievavi, priatelski, pani majitelka - doktorka - krasna zena, ze hocico nech mi este niekto chce robit, tak tam. maximalna spokojnost, fuuuuu dakujem vsetkym, moc!!!! jezisi dakujem pani doktoooori :)) (a pan anesteziolog, ked si bude toto citat, tak chiquitta666@yahoo.com, viete tie doplnky vyzivove nase, su dost zaujimave ;))

mihai

teraz su vsetci stastni ze som ja stastna :) baby co vahate z nejakych dovodov ale citite ze by ste to chceli, chodte do toho !!! stoji to za to !!! skor ci neskor to kazdy z vasich blizkych akceptuje, to je jeden fakt :))) ked ma niekto otas zuby, da si ich spravit. v com je rozdiel, halo ??? nedajte sa zblbnut nikym. silikony nie su nejaky neviemaky vynimocny zakrok aby okolo toho niekto pindal, boze moj. j to taka bezna vec ze az tak naco take debaty, toto ja proste nechaaaapem.

mihai

bodynka
od nikoho si nenechaj do toho kecat. peniaze, blablabla, je to tvoja vec, tvoj zivot, tvoja zlepsena kvalita zivota. nema do toho kto co. a co ked do seba investujes??!! nezasluzi si kazda z nas ??!! zasluzi. zas to nie je taka suma aby sa okolo nej muselo nejak specialne horekovat si myslim. mna podporil frajer, aj ked tvrdil ze som krasna tak ci tak (sak co uz mal povedat, hihi), kamosky nadsene, podpora, rodina najskor strach o zdravie, ale to bol len prvotny sok. napokon sa o mna vsetci starali :)