Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

"Podľa slov doktorky Ježovitovej viac ako polovica klientok, ktoré si v súčasnosti dávajú vkladať implantáty, sú dievčatá a ženy, ktoré ešte nedojčili. Väčšina z nich, samozrejme, deti plánuje a chce ich dojčiť. „Nemáme žiadny dôvod odopierať im túto operáciu, pretože im zvyšuje sebavedomie, a tým aj možnosť zaradenia do želanej spoločnosti,“ vysvetľuje lekárka. „Plánovanie tehotenstva odporúčame najskôr rok po operácii.“

bodynka

Citam citam:"V zahraničnej tlači sa však dočítate, že ak ste si dali plasticky zväčšiť prsia, po pôrode môžete pociťovať bolesť, horúčku a zimnicu. Dojčenie so silikónmi bude fungovať, ak sa nenaruší mliečna žľaza a tiež ak počas operácie nedošlo k poškodeniu nervov, ktoré vysielajú do mozgu pokyn hormónom ovplyvňujúcim tvorbu mlieka."mam to z :www.sarm.sk

ninuska13

bodynka
Tak ked je to koli babu,tak to je ine.Musis sa rozhodnut,ci to risknes alebo pockas...Su kocky,ktorym sa kojenim s prskami nic nestalo a su kocky,ktore museli ist na reopku.To je tazko povedat.Vsetko ma svoje rizika...Musis si byt sama ista,ci chces do toho ist alebo pockas...
bratislava
ano,ja som to mala tie problemy s priatelom.Peniazky som na to mala nasetrene velmi,velmi davno,ale stale som to oddialovala az som si raz povedala dost a sla som do toho.Dala som si to sama sebe ako darcek k narodeninam.V den ked ma pustili z nemocnice som oslavovala 28narodeniny.A po narodeni mojho syna to bol pre mna druhy najkrajsi darcek v zivote...Este k tym silikonom.Ja mam eurosilikony.Prsia mam este tvrde.ale uz pomaly maknu.A kamoska co ma eurosilikony som jej niekolkokrat chytala prsia a vobec ten silikon nebolo citit a boli uplne makkucke.

bodynka

Ninuska v ceste mi stoji dolezita vec. Ze mam 27 a este som nemala babo co ked o 2-3 roky bude na ceste a mne sa prsia znicia? Este ani splatenu nebudem mat tu opku A budem potrebovat reopku, co potom to je ta otazka preco vahame....

bratislava

ninuska a ake ty mas implantaty? mentor alebo nagor? su fakt makke?
to ty si tu pisala,ako je tvoj priatel proti a stale si vahala,ci ist do toho? neviem si teraz spomenut,ci si to bola ty, len som bola zvedava,ci sa zmenil jeho postoj po OP...

bratislava

chiquitta gratulujem,tak sa to fajn cita ze najradsej by som isla hned teraz pod noz ;-) mozem sa ta opytat,kolko si platila? dik
bodynka ja som na tom podobne ako ty,odkladam to uz dvanast rokov,ale ako som uz raz spominala,kocky ma tu tak povzbudili,ze som sa tentokrat vzoprela a idem hlavou proti muru.ja sama proti vsetkym.ked sa manzel naposledy pokusal ma prehovorit,tak som ho odbila hned na zaciatku.takze uz to vzdal. nasim to nemozem ani povedat a vobec si ani neviem predstavit,ako to bude prebiehat po OP. (idem koncom februara). ani nad tym nerozmyslam. proste nejako to dopadne bez ohladu na to,ako to ja teraz naplanujem... dievcata ma tu presvedcili o tom,ze moj pocit je najdolezitejsi. a uz sa fakt tesim!!! verim,ze aj ty k tomu raz dospejes ;-))

ninuska13

bodynka
On mal skreslenu predstavu o tom ake su silikonove prsia na dotyk,kedze ich nikdy predtym nedrzal.A samozejme si hned predstavil umele obrovske balony.Jemu vadilo,ze uz potom nebudu prirodzene,budu tvrde,gumene atd.atd... a ze vsetci sa mi potom budu cumiet do vystrihu a bla bla bla.No ako chlapi,ved to poznas...ziarlivost uz pri tom ked vidi,ze niekto druhy ta obdivuje.On si myslel,ze ich budem mat neake umele balony,ale ked videl,ze som si vlastne dala len vyplnit tu upadnutu kozu,a prsia vyzeraju uplne prirodzene tak bol nadseny.To mas super,ze tvoj s tym suhlasi.Tak uz ostava len nasetrit korunky a potom ti uz nic nestoji v ceste za tvojim snom.... :)

bodynka

No Ninuska som rada ze to u teba tak dopadlo:D
Moj priatel je za. Sice nechcel o tom pocut donedavna koli peniazom mozno babetku ..stale vravel sak potom potom... Ale minule, nehnevajte sa, ukazovala som mu albumy ved mate take pekne prsia vsetky A veru niektorym z "nicoho" spravil doktor krasny dekolt a ked to pozeral zacal sa uskrnat popodnos a uz rozpocitava a uz sniva asi ako ja...
Ale stale nevieme ci teraz , ci potom...