Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

chiquita

poviem ti ,noo parada :-) ako si nam to krasne opisala....normalne sa uz neviem dočkat mojej opky 1.2.

Bodynka
..o mne to tiež nikto nevie, len manžel...rodicom to poviem až po...nechcem ich zbytočne stresovat, len stale uvazujeme co povieme synovi..predsa uz ma 11r....ale asi, že mam malu hrcku na prse a idu mi ju "opravit" :-)

della

Mihai

jasnéé mas pravdu, zmylila som sa je to tusim mediklinik..nejak som nevenovala pozornost nazvu firmy...len toho primara Minarovjecha som si zapamätala

barbora10

bodynka

ja planujem druhe babatko za 5-6 rokov.pri mojom stasti sa mi prska urcite zmenia a poznam sa,ze budem nespokojna,takze planujem aj druhu operaciu.

ninuska13

bodynka
ja som si dala silikony az po odkojeni.Ja som pred porodom mala krasne prsia,ale po kojeni sa mi stratili a upadli,takze preto som sa potom rozhodla pre opku...

chiquitta

dakujem, fotky poslem, ale nemam pred, takze nebudete moct posudit, co to spravilo za rozdiel.

v IEM sa ide domov na druhy den rano, pan dr. pride ocheckovat, ako to vyzera, a kludne by som si hned bez tej podprdy pobehala po celej klinike, ze heeeen vsetci, co ja maaaaam :))

a cena?
- silikony aj s podrpdou: 910 eur
- praca dr.,anestezia, pobyt na klinike: 1265 eur
- predoperacne: 100 eur
- komfort, starostlivost, luxus, reputacia, pristup a sikovnost doktorov: na nezaplatenie...
niektore veci si za peniaze nekupite... na vsetko ostatne je tu MasterCard :)))

barbora10

bodynka

ak naozaj planujete babatko v skorej dobe,tak by ti kazdy odporucil pockat.ja by som sa moc nespoliehala na to,ze sa prska kojenim nezmenia.ja som ich tiez velmi chcela,ale rozhodla som sa pockat to prve kojenie.jedna moja kamaratka si dala silikony a neplanovane otehotnela a koli novym prskam odmietla kojit.ani to jej nepomohlo a prska sa vyrazne zmenili.druha zese mala prska nezmenene.ak vsak po nich tak tuzis,tak do toho chod a riskni to.ja tiez planujem mat este jedno babatko a potom planujem aj druhu operaciu.

bodynka

Ahoj Pegy .Hmm 3 roky uz mas potom , neboli ziadne komplikacie?
Ja teraz zas citam:Korekcie po kojení bývajú veľmi zriedkavé.
Oh keby som vedela aspon nazor vetsiny doktorov ake su skusenosti, ze ci naozaj je to take zriedkave ako pisu.A to mam kazdemu napisat mejl??
Noo ja to teraz ukazem priatelovy co nato povie co som sa docitala. Boze ja chcem v lete mat prsia.....Tak velmi:(

Pegy

Ahojte kočky,ja som bola na zákroku pred vyše 3 rokmi v Estetiku,manželovi sa to tiež moc nepozdávalo hlavne kôly cene ale prehovárať som ho nemusela,z výsledku bol nadšený aj on aj ja,tiež som sa bála ale stálo to zato.