Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

laloa

to mas uplnu pravdu s tym zakladom.ja keby idem pred babatkom,tak by mi tam nemohol dat doktor ani 250,ale po odkojeni som mala super zaklad.to je najlepsie mat male,pekne prsia.z toho sa daju spravit krasne ciciky.

laloa556

bodynka - to fakt? :-D to je milé :-))

tak ja sa teším aj keď si dám dobrú podprdu a nejaké prská mi to spraví, ale ja sa chcem tešiť aj bez nej :-) a v lete mám rada čisto trojuholníkový vrch plaviek, nevystužený, ale si viem predstaviť že by som sa už konečne aj hore bez opalovala :-) tak tam by som to neoklamala :-) jaaaaaj nech už utečie tých pár rokov.. keď neviem čo skôr :-)

bodynka

ale realne to bude potom, zatial si mozme uzivat aj virtualne, ja som si minule strcila do podrpdky ciapky dala koselu a vyzivala sa v objeme:D

laloa556

no musela som si to pozrieť cez mobil :-)

bodynka - ja chcem byť vymodelovaná reálne :-))
my sme rozmýšľali, že by sme sa začali snažiť aj tento mesiac, no neviem či nebude lepšie po lete.. nech si ho ešte užijem, keď tak.. a že potom.. no uvidíme, ale rozhodne napíš, keď sa niečo zmení :-)

BarbieOne - nie, to nebol vtip, ja by som určite nešla :-)

bodynka

No laola ked ti nejde youtube je tam video ako na photoshope spravis ze si zvecsis prsia!:D
Ja by som cez pupok nesla, ked si predstavim tu dlhu trasu kade davaju silikon...
Ale cinania maju zlate ruky a dobru predstavivost.
Laola , aj ja to chcem stihnut teda na materskej.Hadam teda tento rok otehotniem.

laloa556

škoda, že máme v robote zablokovany youtube :-/

bodynka, no vidíš.. radšej počkajme, a môžno aj budeme mať nejaký "väčší" základ..
ale cez materskú to chcem určite stihnúť, možno aj dovtedy došetríme čo to :-)

BarbieOne1

No neviem ci by som isla k cinanovi:-)))
ale nie, to bol vtip..

Ta metoda zvacsovania cez pupok je dobra, uz som o nej pocla...
Preco sa nepouziva aj u na SR? hmmm..!

Jamimili

Ty si tusim z BA. Kam ides na vytet obocka? A co to stoji a kolkostoja linky?
Ja si tiez chcem dat cca za 1-2 mes po nose..

barbora10

bodynka

ano ostalo.pred otehotnenim som nosila podprsenky 70/A a po odkojeni 75/A,B,ale prska mi ostali sice malinke,ale pekne.nic mi neovislo,iba trochu narastlo.