Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

ska 38:
ahooj mam sa super , prska su krasne, uz sadli takze mi vobec neni vidiet jazvy uz som bola aj v plavkach v aquaparku he he a uz aj pekne zmekli , mam vlastne 8tyzdnov po op tak nejak ...som naozaj stastna, stale mam potrebu sa pozerat na seba a je to uzasny pocit sa tak vidiet v zrkadle...a inak chodim bez podprdy stale :o))

mata16

Ahojte
ska
mam sa fajn, tabletky som brala prve 2dni a uz potom nie ale stale ten chrbat ale to je asi normalne kedze musim stale lezat na nom.
Myslis ze sa da kupit este jedna ta podprsenka aby som si tuto mohla vyprat lebo neni to nic prijemne vies o com hovorim..
A ty uz si uplne ok? uz ich nemas opuchnute? ozaj stehy nebolia ked sa vyberaju?

ska38

Wendy1,Bellinka
ako sa mate?Wendy1,ides na konzultacku k inemu Dr?Idem precitat,co ste popisali...
Mata16,
ako sa mas?Uz trosku lepsie, vsak?Ozvi sa.