Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kočky,
Barbora10,
davate si nieco na jazvy?Ako sa vam hoja?Ja uz bolesti nemam,len tie jazvy citim.
Dnes som poslala Livke nove fotecky.

della

Jamimili

teším sa s tebou, ked si predstavim, že som to mohla mat narovnako s tebou ...hmm je mi bieeedne ...
...pošli foto - som zvedavá :-)

della

laola

jasne mam v galerke foto - len sa nezlakni :-)

..velky problem v tom videl Marsal :-(....

..Trška mi kvoli tomu navrhol opku cez dvorce...budem mat anatomy-polytech...a ked ma "otvorí" tak potom rozhodne ci pod zlazu alebo pod sval....vraj mam velmi tuhu zlazu

barbora10

laloa

na omlazeni si mozes pozriet vsetky fotky aj mne to tak ide.staci si vyhladat fotky pred a po augmentacii.

barbora10

laloa

ja som nic nenosila,ziadne fotky.svoju predstavu som mala,chcela som odzaciatku gulate.tie mi navrhol aj sam doktor,akurat ma nahovoril na vacsie,co mu teraz velmi pekne dakujem.no a konecny vysledok je podla mojich predstav.

jamimili

baby o kraaaaasne ich mam,ani doktor sam neveril ze som len 7 dni po OP,stichy mi nevybrali ani sprchovat sa nemozem zajtra si spravim foto,povedali mi ze hubkou sa umyt mozem :-)))...inak to odlepenie bole neprijemnne ale ked mi ukazali zrkadlo tak ze wauuuu..............Barbie obocko ma vytetovane uz rok stalo ma 130,linky spodne 90,vrchne tiez tak nejako.-))chodim pri hotel bratislava do relax centra,kozmeticka je mojej kamosky mama a je fakt super...vsetky baby co ma videli k nej chcu ist alebo uz boli..s aj plet mi dala dokopy:-))))

laloa556

barborka,

na omlazeni som zaregistrovana, ale tam sa daju pozrieť myslím len profily tých kt. sú online? ináč tam nie je taký vyhladávač, že si zadáš nick, že? iba sa mi dajú pozrieť fotky, keď tam píšu baby do diskusie, ale tie čo sú online..

tento týždeň jej určite pošlem, a potom uvidíš no :-) i keď sa hanbím.. ale tak čo.. sme predsa ženy, a ešte aj bez tváre, tak to nejak prežijem :-)