Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

laloa

ale ked su anatomicke velke a plne,vtedy sa pacia aj mne.ale na viacerych zenach sa mi pacia prave gulate.posli fotky livke,nech mozes pokukat nase ciciky.je tam vela fotiek s pekne urobenymi prskami.a inak na omlazeni je tiez vela foto.tam si mozes pozerat.staci sa zaregistrovat.aj ja tam mam fotky.

laloa556

a dá sa prísť za lekárom napr. s fotkou pŕs, kt. sa vám páčia a on vám povie či sa to dá alebo nie?? :)

laloa556

barborka,

mne sa náhodou aj anatomické páčia, ale také plné.. dám sem fotky a potom ma pochopíš :-) ja mám malé a špicaté, a skôr aj tie bradavky asi robia taký tvar.. na môj vkus sú veľké.. preto si myslím aj že kebyže si dám prská spraviť, tak tým že budú väčšie, opticky sa tým pádom bradavky zmenšia.. lebo keď sú prská v normálnom tvare tak polka je prsko, polka bradavka :-) som z nich na nervy keď sú v normálnom stave :-)

barbora10

laloa

ale ved to su pekne prska.ved aj spicate su pekne.akurat to niekomu vadi.ja som tiez preto isla od zaciatku po gulatych implantatoch,lebo sa mi pacia take gulate.som bola rada,ze mi doktor navrhol gulate,lebo ja som anatomicke nechcela.kamaratke anatomicke spravili spicaty tvar.a aj sa mi viac gulate pacia.

laloa556

della

a on ti aké odporučil? anatómy??

prečo problémové?? myslím, že veľa žien také má, aj čo som fotky videla na nete :-(
máš v galerke fotky?

della

laola

aj ja mam špicate...lekari to volaju, že "kónické" :-).....už sa neviem dočkat opky
..a ked si predstavím, ako mi dr. Marsal povedal, že su velmi problémove...mala som pocit ako keby nikdy take nevidel...a pritom má dost žien tento "hrozny" tvar

della

Bodynka
..noo tiež sa toho troska obavame aby sme ho nevystrašili...

Bratislava
...a ty čo povieš tvojim synom??...
..už sme s mužom rozmýšlali, že mu pravdu povieme v nedelu večer /dúfam, že takto o týždeň už budem po/ že si idem dat troška "vyplniť prská"...ale je fakt, že už ho plieska puberta - skôr či neskôr nato i tak príde....neviem, čo by bolo najlepšie..

dadus35
..ty to si mala lepšie ..dcery to určite lepšie prijmu ako synovia :-)

laloa556

barborka,

ja nemám vôbec pekný tvar.. také špicaté.. mne sa to nepáči :-( ták snáď aj z takých vie doktor spraviť pekné.. kebyže sa dá aspoň ten spodok vyplniť.. to by mi stačilo..
šak tento týždeň sem chcem poslať fotky..