Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bodynka, laloa556
ja pred opkou som toto isté riesila ako vy, ci si dat pred porodom alebo nie, ale kedze este babätko neplanujeme, az za ca.5 rokov, tak som isla do toho. Na vasom mieste, kedze uz plánujete v blízkej budácnosti, by som tiez nesla, ale az po dietatku. Zbytocne, poriadne by sa vám este ani neusadili a po roku bábo...? :)

bodynka

Barbora takze nieco ostalo... tak potom to neni pravidlo..:D.. Ja som raz tiez mavala prsia vescie , pretoze podprdky ktore som nosila su mi velke, ale mala som tiez aspon 53 kil , a raz som mala dokonca obvod prs 89 ale teraz mam 48 kil a jednotky:( A ja tak zboznujem korzety ze neni mozne a vobec si ich nemozem dovolit.

barbora10

bodynka

ja som pred tehotenstvom mala uplne nulky a vazila som 45kg,ani rici ani cici.no a pri kojeni sa mi zvacsili na pekne dvojky.po odkojeni som na vahe 52 a aj prska mi malinke ostali.pred tym nic,ale potom aspon nieco do podprsenky.

laloa556

bodynka

ale šak to je len dobre, aspoň budeš/me vedieť, keď aj my budeme chcieť ísť.. radšej sa opýtať a vedieť, ako nič ;)

bodynka

presne tak ako ty. Nechodim sm dlho,mozno 3 mesiace? ale uz som zavisla na nich. A tiez som sa vselico naucila. Ale pisat som uz prestat chcela , zostala by som hlavne len pri citani ale nedarilo sa. Furt som mala otazky a tak..

laloa556

bodynka

ja sem chodím okrem víkendov (vtedy sa mi málokedy podarí prísť) každý deň, aspoň prečítať, a tešiť sa s nimi v podvedomí :-) veľmi im to prajem.. a bodaj by sme boli aj my za chvíľu také šťastné ;-)
a veľa som sa tu dozvedela aj o doktoroch, aj o operáciách.. a tak.. všeličo dôležité sa tu človek dozvie.. a to som sem kedy prišla.. pred cca mesiacom? kedy som o tom vedela prd.. a tu sa človek dozvie fakt všetko :-) baby sa mi ľúbia, velice sú zlaté, hneď ti odpovedajú a tak.. :-) tak som sa stala závislá na tomto fóre a aspoň ich čítam.. a chcem dať fotky nech si môžem pozrieť prácu dr. červena, poprípade iných...
a čo ty? :-)

laloa556

bodynka

aháá tak takto je to s tou pumpičkou.. no vyskúšaj a potom daj vedieť ;)

a veď nevieme ako sa nám prská naplnia, keď budeme čakať mimčo.. kamoška má teraz skoro 2-ročnú kočku a nemala nič, teraz má prská, nie veľké ale také slabé dvojky by som povedala, ale je z nich teda riadne natešená, už dávno nekojí a má ich - nestratili sa :-)