Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Co rbis pre brusko?
Ja nehladam nedostatky, tie som nasla uz davno:D
Mam troska padnute viecka , snivam o peknych ockach...
Oh , tak za 3 roky:D Mozno budeme aj spolu v teme "priprava na tehotenstvo"

laloa556

bodynka

prečo chceš ísť na viečka? nehľadáš si náhodou namiesto prsíčok, nejaké iné "nedostatky"? ktoré vôbec nepotrebuješ?
ja presne viem ako sa cítiš :-( aj ja by som už chcela mať prská a konečne sa cítiť žensky, tak keď nemám prská teraz, tak pracujem na brušku :-) nech si aspoň trošku zdvíham sebavedomie :-)
neboj.. porodíme a možno aj pôjdeme spolu za 3 roky ;-))

bodynka

Kd nepojdem na prsia pojdem na viecka alebo na stehna.A na jazvy urcite
Ked uz nemam prsia nech mam pekne nohy.
Dnes zas znie realnejsie teda to cakanie.:((

laloa556

barborka

nenašla som ich bez podprdy, ale vyzerajú pekne a kočka má aj super postavičku, tak celá je dobrá :-)

barbora10

laloa

ja som to tak tiez spravila.ja som prve babatko chcela tak skoro,potom prska a do 6 rokov druhe.ak niekto riesi otazku penazi,co je v dnesnej dobe uplne normalne,kazdy to tak ma,tak by som urcite to prve kojenie pockala.ale aj tak raz po druhom pojdem na prska zas.

bodynka

Babetko este nerobime lebo sa tento rok chceme stahovat a kazdy prejst do inej prace. Koli stahovaniu.
Najlepsie je teda pockat. A mam boja ze ked bude babo peniaze na opku sa uz vazne nenajdu:(
Barbora tie prsia su genialne ale asi jej nikam inam necumia nez na ne:D
Barbie to mas skvele ze mas taku pracu.

BarbieOne1

84nika

prekrasne:-)..

teraz vidim, ze naozaj zavisi aj od postavy. Niekomu staci 225ml a prska ma akurat, niekomu nestaci ani 350ml:-)

aku velkost ti to spravilo? tazko takto odhadom.. 2 ci viac?

bodynka

nakoniec som si nebrala pozicku z banky, ale z mojej prace..:-)(samozrejme nevedia na co a mala som chvalabohu taku moznost bez urokov) a prvu vacsiu splatku som zaplatila na vianoce z odmien a teraz mesacne po 100Eur