Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

barborka

tak to máš fakt super!!

bodynka

no vidíš, ja by som asi počkala.. je iné keď máš v pláne druhé bábätko, že vieš už ako to bolo pri prvom, ale keď my fakt nevieme ako dopadneme :) ja počkám.. keď uz čakám vyše 10 rokov, tak tie 2 - 3 ma nezabijú :) i keď ich tak veľmi chcem :)

bodynka

Ja si myslim ze tym babam sa prsia vratia do normalnej velkosti co ich maly male a tym ostane zas viac koze co ich maly velke, nie?
Ako som tu viac raz citala ze ste po kojeni nemaly niektore nic,co myslite??

jamimili

Baby dnes idem na stichy.-)))potom poslem foto:-))...inak ja idem na tetovanie liniek 2.2....mam aj obocko.-)))no s tymi vieckami aj ja ich mam padnute ale to si neda robit mozno neskor...ja som mala syna v 22:-)))..je to super podla mna mat tak do cca 25 prve dieta.-)))...ainak citim sa super lieky uz od bolesti si nedavam ken wobenzym...ozaj staci mi tych 200 tabletiek alebo si mam este kupit???

bodynka

Laola nemala by byt ochabnuta lebo ono tie prsia len tak nafukuje a nie vytahava.Ono by to malo nejak aktivovat bunky ..Ale referencie ma skor take ze to nefunguje.
Dosiel mi dalsi mejl :
mame viac klientiek, ktore po implantatoch mali dieta a dojcili. Kazde telo je vsak jedinecne, samozrejme pocas tehotenstva dochadza k zasadnym zmenam v organizme a prsne zlazy prechadzaju velku velkostnou zmenou, ktora ma za nasledok zmeny koze a podkozneho tkaniva preto nie je vylucene ze po tehotenstve dojde k natiahnutiu koze a poklesnutiu prsnikov. Mame klientky, ktorym sa prsia po dojceni vratili do povodnej velkosti ale mame aj klientky, ktorym sa koza vyraznejsie natiahla a prsia klesli. Podla nasich skusenosti vsak implantaty nejako vyraznejsie tieto zmeny neovplyvnuju. kazdopadne bude najlepsie ak sa pridete poradit osobne.

barbora10

laloa

s nami byva moja mamina takze vo vsetkom pomaha.ele maly uz chodi do skolky,lebo moja mamka je tam ucitelka,takze mam vyhodu.a priatelovi praca zacina az v marci,takze teraz sa naplno venuje malemu.ja som mala o maleho uplne postarane.

laloa556

barborka

jeeej, tak to máš ešte čerstvé :-) a kto ti pomáha s malým?
neviem si predstaviť, že môj priateľ by bol tak ochotný :-) ale aj to mám už vyriešené, bývame so "svokrovcami" v rod. dome, my hore, oni dole, každý ma svoje súkromie, a priateľ má úžasnú maminu, tak keď by súhlasila tak tak.. alebo potom moju babku :-D ona je super :-) a ešte by áj bola rada :-)

bodynka

a čo je to za pumpičku? to ozaj funguje?? a nevyťahajú sa tým prská, alebo koža po tom nebude taká "ochabnutá"?

bodynka

Laola .. suhlas, kupime na brusko rotanu vraj funguje , a ja mam pumpicku na prsia ale nejak som leniva....Mozno by pomohla na nejake to jedno cislo aspon.

laloa556

bodynka

snažím sa pravidelne cvičiť (nechcem svaly, len spevniť a pár kilečiek zhodiť), no a takisto sa snažím zdravšie papať :-) ale som zvedavá do kedy mi to vydrží :-)
verím, že budeme aj tam :-D a ubehne do coby dup :-D

barborka

aj mňa mala mamina v 20 :-) a som rada, že ju mám a že mám mladých rodičov.. priateľ je starší o 6 rokov, bude mať 29 za chvíľu, tak si myslím, že už aj on by chcel krpca :-)
ty si si kedy dávala robiť prská a u koho? prepáč, musíte to tu hovoriť stále dokola, ale nevedela som to nájsť :-)

barbora10

laloa

mam 22 a babatko som mala v 20.dost skoro,ale podla planov.priatel je o osem rokov srarsi,takze on uz chcel rodinu.