Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ska

teda Wow.prska mas uplne ine ako vyzeraju na prvych fotkach.sa mi to hned nezdalo,tam vyzerali malinke,ale ked som pozerala teraz,tak su krasne a velke.

mihai

ihla

ved podla toho aku mas obvodnu, to jeindividual, ne ? :) ked ti povie ze ok, napisem ti ze mas anginu a mas tyzden PN, super. ale urcite necakaj ze ti da PN s diagnozou agumentacia, to sa urcite ze neda :) ved ju popros jej moze byt tak fuk aku ti da diagnozu, vezmi jej nejaky darecek :)

mihai

laloa556
opka cez dvorce sa moze zdat brutalnejsia cez zospodu, uznavam :) ale ja by som ju nemenila. sice je podla mna naj rez pod pazuchou, tam nech mam pre mna za mna hocijaku jayvu, vzdy lepsie nez na prsku ci pod a to ma nik nepresvedci ze to nie je naj sposob. radsej aj keby sa mi tam zle zhoji si ju nudem tam kurirovat :) ale cez pazuchu sa u anatomov neda, tak som si zvolila cez dvorec. asi je to risk, ak sa to zle zhoji-pohroma, ved prve kam idu oci su dvorce, bradavky. ja som mala ale stastie a som happy :) ked sa to zhoji ako ma, je to super. keby to mam pod, kto vie ci by mi trafili jazvu rovno pod prsom, a keby aj, nemam podprsnu ryhu... netreba sa toho bat, aj ked ta opka vypada fakt drsne jak ten dvorec narezu a nadvihnu a tasponuju, juj :p

domincek27

Dobre ranko vsetkym, ktore ste tu :)

tuto stranku citam uz par mesiacov, lebo som sa tiez rozhodovala. Bola som u konzultacii u Cervena, Trsku a Jezovitovej. Nakoniec som sa rozhodla pre Jezovitovu. Ta jej nova klinika je krasna a pacil sa mi aj pristup.
Je jasne, ze rozhodnutie o vybere lekara je individualne a nemozno podat akesi vseobecne hodnotenie kazdeho z nich.
Napr. napriek tomu, ze podla niektorych je Cerven uzasny, ja som mala z neho uplne iny pocit.
Takze idem 11. 2. do Pezinku.
Dam Vam vediet, aky bol vysledok.

bodynka

Laola, tak uz to mas vyriesene.
To aj ja uz musim nahodit vaznu temu doma ze co teda.
A ja ficim do prace takze si vas precitam az zajtra,ahojte

laloa556

della - keď uvidíš moje, to sa len lakneš :-D ;-) ale nie.. každá máme nejaké a keď sa nám nepáčia a je takáto možnosť, prečo to nezmeniť, že? :-)
a nebojíš sa operácie cez dvorce.. to dávaju skoro celú bradavku dole? neviem si to predstaviť.. ale čo som videla fotky, tak sa to babám pekne zahojilo, vôbec nie sú vidieť jazvy..

barbora10, bodynka
akurát včera sme sa o tom s chlapom bavili.. že on dieťa nechce o 5 rokov, ale že čoskoro :-) tak ja určite počkám :-) sa pýtal, že aké to je či ako skutočné prso, že by to rád chytil :-) dá sa aby šiel napr. aj on na konzultáciu potom? takže som rada, že zmenil názor a už nie je ako na začiatku, keď sme sa o tom bavili, waau :-D

84nika

ska38
hehe, na moje malé telo zatial stací aj tolkoto ml, no po porode ked to budem potrebovat, tak pojdem urcite to uz ale potom do väcsích. No moja tebe sa velmi pekne formujú prská, úplne inak ti vyzerajú teraz, ako na 1. fotkách po troch dnoch.. Más ich echt pekné :)

ihla

ska38

naozaj ich mas pekne. A ako si sama pisala - vobec nie su take male ako sa zdali z prvych fotiek. Mas ich asi este aj dost opuchnute, nie?

bellinka

Baby ja som vedela presne co chcem , preto som si aj tak poctivo vyberala lekara a mojmu lekarovi som presne opisala co chcem a este k tomu som mu doniesla aj foto vytlacene ze ako by to mohlo vyzerat ze co sa mi paci ale!!! doniesla som mu aj fotky prs ktore sa mi vrcholne nepacili a povedala som mu ze take urcite nie..a velmi sa potesil :o))