Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

no baby neviem ako je to s tou PN, lebo aj mne povedal moj doktor, ze mi napise hocico, len ked pridem do roboty s prsiami, moze sa stat ze niektorej dobrej dusi to neda pokoj a bonzne to. potom by mal z toho doktor asi riadne problemy. ci? no dobre ze ste zacali tuto temu, lebo ani ja to este nemam doriesene. a 6 tyzdnov dovolenky ani nemam :-(

84nika

ihla
podla toho kam ides, ja som bola v ruzinovskej a hned ráno ako som nastupila sa ma pýtali ci si beriem dovolenku al. chcem PN.. podla mna ked ich poprosís tak ti vystavia, len asi inou diagnózou, ale to neva.

laloa556

barborka,

chcem ti velice pochváliť prská, som ich videla na omlazení, a že waau.. veľmi pekné!! páčia sa mi ;) ale ty si mala aj pekný tvar asi predtým, že?

barbora10

ska

ja si natieram jazvicky cntaxtubex gelom.mamina to pouziva ked jej vyberaju znamienka.ale myslim,ze to ani netreba,ale ja si to aj tak natieram,neuskodim.

84nika

domincek27
v Pezinku IEM baby chvália, a som pocula tiez ze tam robí po novom uz aj Jezovitová, ca. este pred rokom o nej vela písali baby a mali s nou dobré súkúsenosti len viem ze vtedy robila v Ba a bola dost drahá.. Len zo zvedavosti, pýta ona rovnako ako ostatní plast. chirurgovia v IEM al. viac, cize sa zmestís do 2.500€?

laloa556

bodynka
no mne sa už nechcelo byť stále na vážkach, tak som sa ho to spýtala, že ako to budeme riešiť.. úplne v pohode sme sa o tom konečne porozprávali, asi pochopil, že nemá na výber, a že prská si dám tak či tak spraviť :-) a nakoniec aj sa mu to začína páčiť, veď kt. chlap by nechcel ženskú s peknými kozami :-) ale asi sa toho obáva aj trošku..

mihai
no vyzerá to brutálne, fakt, ako si napísala :-) videla som video, a auuu...ale keď sa to pekne zahojí, tak je to veľmi pekné, lebo ako si povedala nemáš v podstate jazvu (kt. by ti bola vidno, ako pod prskom).. ozaj a pod prskom sa nikdy tak nemôže zahojiť, bude stále trošku vidno?? a anatómy sa dajú dať iba cez dvorce a spod prska?