Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

bratislava

tak to mi je ľúto, viem ako sa cítiš, ja som toto zažila aj pri mojom, no nakoniec zmenil postoj a vie, že budem potom neskutočne šťastná, že je to môj dlhoročný sen.. no len to nechcem prekríknuť, uvidíme ako bude potom, či to nie sú len reči teraz :)

barborka,
no ja sa bojím, že ani ten základ nemám pekný.. no šak dám fotky zajtra alebo vo štvrtok..

jamimili

Bbaby poslem foto len akosi to spredu vezera hrozne pockam na kamosku nech ma odfoti,z boku ok ae s predu nic moc foto.Ako myslite ze nedvihnes ruky??ja si ich polozim na hlavu.-)

ska38

Serena500,
ja som na taketo nieco ani nemyslela.Len ze OP dopadne dobre.Som videla video,ako Dr stlacal silikon,bolo ako z gumy.Silikon praskne len mechanickym sposobom,teda nieco ostre.

ska38

Barborka10,
tiez este nezodvihnem ruky.
Bratislava,PN alebo dovolenku urcite.Niekto tu chcel ist na sluzobku na 4 den po OP,no ja by som to nezvladla.Ja som na 4 den po OP,bola v bolestiach,som si natiahla sval,uf to bola bolest a prsko opuchnute.Urcite volno, aspon 10dni.

serena500

ahojte, ja sa chystam na opku 16.3 u Tršku, len ma vystrašilo to že sa môže stať že sa mi do rany dostane infekcia a musia sa implantáty vybrať, a že implantát môže prasknúť, stalo sa to niektorej z Vás???

barbora10

ska

neviem,ale asi to je normalne,ze este citis jazvicky,ja jazvy sice vobec necitim,ale ruky este uplne nad hlavu nezdvihnem.ale pouzivam normalne deodorant a to mi ich tak pekne vysusa.uz ich skoro nie je vobec vidiet.iba take ruzove ciarocky.

barbora10

laloa

dakujem za pochvalu.na omlazeni nemam foto pred,skoda,ale tu v galerke mam aj fotky pred.mala som ich malinke,ale doktor mi povedal,ze mam vyborny zaklad a ze mi prska pojdu pekne k sebe.aj tak bolo.s vysledkom som velmi spokojna.a moj priatel bol na konzultacii so mnou,tiez bol zvedavy.je to lepsie,aspon pocuje aj on,co doktor hovori.

ska38

Jamimili,ako sa mas?Co prska?
Barbora10,mna vcera hrozne tahali jazvy,akoby som ruky natahovala,cvicila.Dala som nechtikovu mast.

ska38

Ahojte kočky,
ďakujem.Opuchnute uz ani nie,len pod lavym prskom akoby este nieco bolo,schvalne som to dala do galerky/foto5/.Aby ste videli,pevne verim ze sa to upravi a pekne sadnu.
Bellinka,super uz si uzivas.A to este ani leto nie je.
Ihla,hadam sa este zmensia.
84nika,Barborka10,su lepsie zabery ako na tej prvej fotke.Aj Livka neverila, ze mam 350ml.

bratislava

laloa,
moja doktorka sama navrhla, nech pride aj manzel so mnou, ze sa mi bude lepsie rozhodovat, ked mi on poradi. takze ani u druhych dr. to asi nebude problem. no problem bol len ten, ze ten moj tam so mnou ani za svet nepojde, jemu to je jedno a podporovat ma nebude. je mi z toho hrozne, no ale dufam, ze sa to zmeni po op tak ako u ninusky. i ked, potom mi to uz bude jedno, ked si musim teraz vsetko sama vytrpiet :-(