Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

baby

aj ja vas priebežne čítam aj keď sa nezapájam do diskusie.
Inak mihai má pravdu v tom, že výsledný efekt operácie závisí aj od toho aké boli prsníky predtým.Aj mne je ľuto že ich mám od seba,aj pred opkou som ich mala.možno som si mala dať guľaté,aby sa priblížili viac k sebe.Keď dám naozaj vhodnú podprdu tak ich dám do kopy,ale je to nepohodlné.Veľké výstrihy skrátka neboli a nebudú pre mna.

mihalicka

ahojte, veru baby, nazačnite sa tu ešte hádať, do teraz tu bola fajn atmosféra. :-)

Bratislava,

ja som tuuuu, len keď nemám nič nové, tak iba očumujem čo píšete vy. :-)

bratislava

mihai,
ostan pekne tu a nevymyslaj! toto je asi jedine forum, kde drzia vsetci spolu a nehadaju sa! uz je nas tu aj tak nejako malo, neviem kde sa vsetky stratili. ja budem potrebovat podporu a nikto tu nebude:-((

ska38

Mihai,
zlaticko,nikto tu nepise, ze cvicime rukami hore-dole,ja som len pisala,akoby som cvicila-natahovala ruky,tak mi vcera natahovalo jazvami.ja zasa zasnem nad tvojou reakciou.
Vsak si davame pozor,neboj sa.je to nase zdravie.a pritom, kedy zistis, ze ruky este nedas hore, ked sa chces napit z pohara,ktory je v hornej skrinke kuch.linky.To neznamena, ze kazdym dnom sa snazime a cvicime ruky a rozcvicujeme svaly.Teda ja osobne,mam ruky v klude!

mihai

a babule, co vymyslate s tym dvihanim ruk ?? naco??? viete ako mate teraz svaly natiahnute tymi implosmi? a este ich sponujete? niekedy vam ozaj nerozumiem ci si chcete ublizit ci co, docielit zapal svalu, neujatie sa implantatov atd. toto nie je vec co sa ma cvicit a rozcvicovat ale v pokoji prisposobovat a hojit, implos sa ma vrast, tkanivo ho prijat. ale vasa vec. asi sem prestanem chodit baby lebo niekedy uplne zasnem co napisete... prepacte mi.

mihai

barbora

podla mna zazraky nerobi ani plasticka chirurgia. vysledny efekt je vzdy podmieneny tym, z coho sa vychadzalo. a je to aj vidno na fotkach. aj ked silikon pomoze, urcite ze hej ked je to dobre spravene. vravim to, lebo napriklad ja-mala som prsia od seba a aj mam, lebo mam raz taku anatomiu. zazraky sa cakat nedaju. vzdy rozhoduje zaklad a telesne danosti co su.

serena500

Ska38

no ja som sa len vystrašila, keď mi to doktor povedal... už na mňa dolieha taka nervozita trochu... ale ďakuje za radu, skúsim na to nemyslieť

barbora10

laloa

nemusis sa bat.z kazdych cicikov sa daju spravit krasne nove prska.doktori robia zazraky.

jamimili

na hlavu si ruky polozim aj ja,aj cop si do hora ucesem,ale nevystrem ich nad hlavu a este v nich nemam uplnu silu.

ska

ono to moze byt tym rezom pod pazuchou.mne dokonca prve dni trpla prava ruka,ale potom to preslo.a ty si natieras niecim jazvy?

ska38

Jamimili,
ruky polozim aj ja na hlavu, no vyssie nie.A prve dni, som nedokazala ani pohar z kuch.linky zobrat,asi tym ze mam rez pazuchou.