Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihai

a je jasne,ze vela zalezi od povodnych prs aky bude ich vysledny tvar.to mas pravdu.ale videla som uz vela nepeknych a po operacii mali krasny tvar.tak to bolo myslene.aj s rukami mas pravdu,ale rozhybat ich treba.jasne ze ziadne cvicenia.tak sa nerozculuj a ostan tu s nami.

domincek27

barbora 10

Ked som bola u Dr. Cervena,som mala prvy dojem, ze asi nieco vypil a potom tak cela konzultacia prebiehala strasne neosobne a chaoticky. Vysla som trochu prelaknuta a zmatena. Ale ako som pisala, je to individualne a mozno to bol iba jeho momentalny prejav - neviem.

84 nika

Ano, v IEM robi uz aj Dr. Jezovitova.Kompletna operacia t. j.zakrok,anesteza,podprsenka a vsetko co s tym suvisi stoji 2700 Eur.Ale o nic, okrem predoperacnych vysetreni sa nestaras. Ziadne osobitne individualne zasielanie objednavky na implantaty a pod.

84nika

veru baby, radsej nedvíhajte, a nenamáhajte sa.. Ja som na to skoro doplatila, kedze som vsetko robila radsej s lavou rukou kedze som pravácka a aby som si setrila a a som si povedala ze zacnem aj lavú pouzívat, Ziadne bolesti nic, a asi po 7-mich týzdnoch mi zacal boliet lavý prsník z boku stvrdnút a boliet pri kazdom pohybe, nehovoriac o tom ked som si lahla na tú stranu. Zlakla som sa ci to nie je zacínajúca sa kapsula, bo to moze byt z toho ked nedodrzujes kludový rezim. Nastastie uz to nemám, ale baby istota je istota. Aj lekár mi kázal ze prvé 2 týzdne max. kávu si mám spravit, nic viac. I ked bolesti nemáte, to neznamená ze si nemozte este viac si ublizit. ..ale nech to nikto neberie osobne, ja len tak pre info, ked sa táto téma uz zacala...

barbora10

mihai

to bol moj nazor.podla mna robi zazraky aj dobry plasticky chirurg.ten moj sa vola Červen.a nikto tu necvici s cinkami,takze sa netreba rozculovat.aj ja zasnem nad tvojou reakciou.

jamimili

Mihai ja si ani cop nerobim sama,muz nedovoli.-)))...... ja som rada ze si to tak napisala,clovek si to aj viac potom uvedomi...a nevymyslaj ty pises velmi zaujimavo a dobre radis :-)))

mihalicka

Mne povedal dr, že mi pôjdu pekne k sebe, lebo aj toto nič čo mám teraz sa mi dá dať k sebe, tak som zvedavá. Veľmi sa teším už.