Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

to som nevedela. Ospravedlnujem sa za chybu. Tak potom je to este viac divne...
Toto je posledny prispevok na tuto temu odo mna. Nepodstatne veci uz neriesim.

mihalicka

Ihla, ale majula36 už implantáty má.
Mne len príde divné, že predtým ako zákrok podstúpila, tiež chodila sem do témy a pýtala rady a v iných témach tiež radí prípadne vyjadruje ľútosť nad niekym. Tak potom o čom to je. V tejto téme je zakázané ,,chlácholenie" ?

ihla

majula36

pripajam sa, ako spravna falosna kamaratka :) , k mihalicke. Tu si navzajom radime, podporujeme sa, davame rady a svoje nazory. Myslim, ze ani jedna z nas z tohto fora by nemohla povedat, ze toto forum jej nepomohlo a lutuje, ze tu vobec sla!
Davaj rozumy v inej teme a tu prispievaj, ak sa rozhodnes, ze si das silikonove implantaty! Potom ta prijmeme do nasho falosneho klubu!

mihalicka

Majula36,
teraz nechápem. My sme tu tie ,,falošné" kamarátky, čo sa podporia, povzbudia a ty pritom radíš v inej téme o silikónoch mužovi, ktorý chce byť ženou a obdivuješ jeho miery.......
To falošné nie je?

majula36

niektoré sa tak mudrite akoby ste boli vyštudované lekarky plast.chirurgie.nechcem nikoho uraziť ale je to môj osobný názor.aj ja som bola na úpravu prsnikov a nepotrebujem to rozoberať po celom Slovensku.iba som sem nakukla a už dlho nemusím....

barbora10

domincek27

tak tomu sa divim.ja som z neho teda taky pocit vobec nemala.prave naopak.je velky srandista a to sa mi na nom paci.ale tak to je tvoj nazor,kazdemu vyhovuje iny doktor.ja k nemu pojdem aj druhykrat.a ake implantaty si ides dat?aku velkost?

majula36

ja teda neviem čo tu všetky preberáte.pripadá mi to že sa hráte na velke kamaratky a pritom si každa myslí že prave tie jej silikonky sú krajšie.pripadá mi to ako falošné kamaratstvo.ked niektorá zafnuka že tie jej sa jej nepáčia hned ju ukludnujete že to si iba ona namýšla.dobra pretvarka.