Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

wendy1
Tak ako spavne falosnice s tebou pockame, co spravia prska. Drzim palce, aby sa to dalo s tym pasom doporiadku, nech uz viac nemusis lihat na op. stol :-))

jamimili
Som uz velmi zvedava na tvoje foto, dufam,ze dnes ich uz livka dohodi do galerky :)

wendy1

jeeeee :DDD co totu citam :DDD som tu par dni nebola a toto :DDD
No tak caute moje zlate falosne kamosky :D som stastne,ze ste boli take falosnice falosne a poradili ste mi 350ml a ja som vdaka tomu vasmu falosnemu radeniu prestastna!! bo mensie by boli pre mna fakt male! :DDD

to co je za trdlo ta majula :P

no babule moje,nebola som tu,lebo zas mali vsetky deti sople :/ ani neviem,ci vas stihnem precitat spätne.. :( teraz som si precitala len poslene dve strany.

dnes som tu hlavne preto,ze vam chcem napisat,ze som bola dnes u Hederu na tej konzultacii. no v prvom rade mne sa teda ten doktor moooc pacil :) nemyslim vzhladovo,ale nazormi. Moju augentaciu posudil tak,ze nieje to tragicke,ale nieje to ani na "vyvoz".. tak asi chapete vsetky ako to myslel. no si predstavte,ze jemu sa viac pacilo to lave prso,co mna zas trapi. lebo ma prirodzeny anatomicky tvar. ocami chirurga ano beriem,ale ocami a poziadavkami baby,ktora nemala ziadne prsia... to je iny pohlad. povedal,ze mierna asimetria tam je,ale ze mam este pockat tak pol roka a ze isto este sadnu a tie moje nestastne dvorce sa posunu vyssie. ale mam tomu pomoct aj ja. nenosit podprdu co najviac,masirovat to prve prso aby kleslo a objednal mi taky stahovaci pas a tym si ho budem tlacit dolu. tak drzte mi palceky,nech mi este sadnu a vsetko sa da do poriadku. mozno predsa len nebudem musiet ist na opku. a inak strasne mi psychicky pomohol... no zlaty bol. uz sa inak pozeram na moje prska a tusim sa z nich uz aj dost tesim.. :) fakt to nieje take strasne :D doktor to okomnetoval tak,ze augmentacia nieje nejako zle spravena,ale ze nieje podla mojich predstav a ze zlyhala pravdepodobne predoperacna komunikacia.. to ma pravdu,so mnou sa doktor moc nerozpraval.. Hedera mi hovoril take veci,co Minarovjech teda absolutne :(

takze konecny verdikt - cakat,co spravia prska.. ak nesadnu,tak operacne zdvihnut dvorce a do laveho iny druh implosa..

bratislava

dakujem belli,si zlata. aby ste chapali,vy ste tu moja jedina opora, ked vas tu nebudem mat,stratim asi odvahu a zas budem tam, kde som bola :-(
no to teda dufam ze nie!

bratislava

barborka teda ty mas pamat,ano ja idem k tej doktorke. zajtra mam hotove predoperacne a potom jej zavolam ohladne terminu. inac ty mas u mna sto bodov za odpovede tomu divnemu votrelcovi tu...ja teda musim povedat, ze je to super pocit,ked viem ze ma tu evidujete ako clenku klubu,zaujimate sa o mna,podporujete ma a ako som uz raz spominala,nebyt vas,tak sa rozhodujem este dalsich dvanast rokov. vy ste ma k tomu rozhodnutiu viacmenej dokopali.nikdy by som si nemyslela,ze sa raz postavim proti manzelovi a rodicom a pojdem si za svojim. sice este nie som po tom,ale uz coskoro, a velmi pekne vam este raz dakujem! takze tak sa veci maju,majula!!! skus si aj ty najst temu,kde ta bude niekto NEFALSOVANE povzbudzovat a kde sa budes ty citit tak dobre,ako sa citime my tu...
jamimili uz sa velmi tesim na fotky;-)
bodynka-super,ze ides do toho

ninuska13

bodynka
no,tak ti budem silno drzat pelceky aby sa ti podarilo tie financie neako pozhanat a na jar sa uz potom budeme tesit s tebou....

bodynka

Dievcata, Cerven mi odpisal :
"Myslim, ze vac ako polovica je pacientiek pred otehotnenim. Ak tam je pred
operaciou prsneho tkaniva minimalne, tehotenstvo a kojenie vysledok
nepokazi.1 rok po operacii sa neodporuca otehotniet."
No a mala som aj ja temu s priatelom a rozhodli sme sa ze dieta este tak skoro vlastne nechceme a tak pojdem na opku ale ohladne financii neviem kedy ale hadam na jar ano!

jamimili

Baby idem poslat foto livke .-)))nezlaknite sa som 8 dni po OP a mam ich este spuchnute to lave asi viac aspon sa mi zda .-)))