jeeeee :DDD co totu citam :DDD som tu par dni nebola a toto :DDD
No tak caute moje zlate falosne kamosky :D som stastne,ze ste boli take falosnice falosne a poradili ste mi 350ml a ja som vdaka tomu vasmu falosnemu radeniu prestastna!! bo mensie by boli pre mna fakt male! :DDD
to co je za trdlo ta majula :P
no babule moje,nebola som tu,lebo zas mali vsetky deti sople :/ ani neviem,ci vas stihnem precitat spätne.. :( teraz som si precitala len poslene dve strany.
dnes som tu hlavne preto,ze vam chcem napisat,ze som bola dnes u Hederu na tej konzultacii. no v prvom rade mne sa teda ten doktor moooc pacil :) nemyslim vzhladovo,ale nazormi. Moju augentaciu posudil tak,ze nieje to tragicke,ale nieje to ani na "vyvoz".. tak asi chapete vsetky ako to myslel. no si predstavte,ze jemu sa viac pacilo to lave prso,co mna zas trapi. lebo ma prirodzeny anatomicky tvar. ocami chirurga ano beriem,ale ocami a poziadavkami baby,ktora nemala ziadne prsia... to je iny pohlad. povedal,ze mierna asimetria tam je,ale ze mam este pockat tak pol roka a ze isto este sadnu a tie moje nestastne dvorce sa posunu vyssie. ale mam tomu pomoct aj ja. nenosit podprdu co najviac,masirovat to prve prso aby kleslo a objednal mi taky stahovaci pas a tym si ho budem tlacit dolu. tak drzte mi palceky,nech mi este sadnu a vsetko sa da do poriadku. mozno predsa len nebudem musiet ist na opku. a inak strasne mi psychicky pomohol... no zlaty bol. uz sa inak pozeram na moje prska a tusim sa z nich uz aj dost tesim.. :) fakt to nieje take strasne :D doktor to okomnetoval tak,ze augmentacia nieje nejako zle spravena,ale ze nieje podla mojich predstav a ze zlyhala pravdepodobne predoperacna komunikacia.. to ma pravdu,so mnou sa doktor moc nerozpraval.. Hedera mi hovoril take veci,co Minarovjech teda absolutne :(
takze konecny verdikt - cakat,co spravia prska.. ak nesadnu,tak operacne zdvihnut dvorce a do laveho iny druh implosa..