Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

bodynka

hmm, aj ja by som to tak riešiť musela.. mne by to ani nikto nezaplatil.. s tým nemôžem rátať ani s priateľom :-) neviem, včera ako sme sa o tom bavili, tak ma zarazil, keď povedal, že najskôr dieťa a potom si môžem dať spraviť prsia.. neviem, či to mám brať ako jeho "poistku", že tie prsia budú "len jeho", aj by boli pred malým, to on má asi tak v hlave inak :) a som zas tak na vážkach.. či to malé vôbec bude riešenie.. že čo ak potom zas zmení názor ako na začiatku.. a že sa vlastne teraz upokojil, keď sme sa začali rozprávať o babätku.. predsa mám len 22 rokov, tento rok 23.. on 29.. z jeho strany to chápem.. už aj má vek na prvé.. ale zas uvažujem, že by som si tie prská chcela "užiť" v správnom význame slova, šak budem stále s ním, pokiaľ sa niečo nepokazí (ťuk ťuk ťuk, musím zaklopať :)) ale aj tak.. baby ja fakt neviem, už mi z toho šibe :)

barbora10

bratislava

jasne ze si pamatam ku komu ides aj cely tvoj pribeh.

jamimili

tesim sa uz na tvoje fotky.uz aby ich livka nahodila.

wendy

to je super,ze ti hedera poradil.a uvidis,ze pockat sa oplati,lebo prska mas pekne.ono sa to casom upravi.ziadna reopka nebude,uvidis.

bodynka

Wendy som aj ja rada ze sa to hadam bude takto dat napravit.Hlavne nech si spokojna uz onedlho.
Laola hej jedine uver. Nechcem napr z priatelovych penazi. To z toho radsej kupime auto.
A prave sa bojim vziat pozicku ..Ale ked si spomeniem na prska vsetky starosti ma prechadzaju:D Snad to vide, lebo ja ked sa na nieco moc tesim nevide to. a na toto sa tesim asi najviac co som som sa kedy tesit vedela. xixi

laloa556

bodynka

ahoooj, som rada, potešila si ma a zo srdca ti to prajem! ;)
chceš si zobrať úver?
myslím, že tu je jedna kočka alebo kočky, kt. si zobrali..

wendy

ako super, že si bola za ním.. prístup doktora robí veľa.. a som rada, že ti takto poradil ;)

bodynka

Ska tebe sa tie prsia krasne spravily.
Jooj dakujem baby, dufam ze nieco poriesime. Pozvem financneho poradcu a potom rozhodneme. Bojim sa vziat pozicku ked obaja sa chceme stahovat a najst novu pracu.Ale som si povedala ze idem tento rok do toho nech aj kamene padaju.

BarbieOne1

TOTO FORUM JE SUPER VEC A NECH SI HOVORI KTO CHCE CO CHCE!!!!!:-)
Mne to moc pomohlo a urcite aj mnohym dlasim babam, uz len napr. pri op. necitila som sa tak sama i ked som vedela, ze ste vsetky inde:-)), myslela som na to, ako sa budem moct pochvalit, pri bolestiach na to, ze niesom sama co to prezila atd...
Predsa len ludia, ktory si tym nepresli, nikdy nepochopia ako sme sa citili pred tym a ako potom a ako nam toto zmeni zivot..

Jaj baby ja by som teraz normalne prijala i vacsie:-)), ja viem, ze su pekne a posobia prirodzene, ale... Aspon o take pol cislo:-))..
Viem, ze niesom sama co toto potom preziva:-) ale no.. hruza

mihalicka

Ahojte falošky :-)))
Wendy,

super, že ti to takto dopadlo u dr. Hederu. Držím palce, aby sa to ozaj ,,samo" upravilo. A skoré uzdravenie krpcom. Ja mám tiež teraz jedno usoplenča doma.

Bratislava,

nie je nás tu málo, neboj, len si už asi väčšina báb užíva výsledky chirurgov. Onedlho si aj my budeme. Rozhodne necúcneš, neboj, myslím, že tie spokojné dievčatá, čo sú po OP, sú dobrou motiváciou pre nás ,,čakateľky".

Bodynka,

tak ste sa konečne zhodli, super, gratulujem. Tak nech ti to vyjde na jar, ako si želáš.

Mne ostáva ešte 53 dníííííí :-)))

della

Wendi

tak to je fajn, že si šla a vypočula si nazor i niekoho iného....velmi vela spraví psychika...a uvidíš, že do 1/2 r. sa to možno podarí a nebudeš musiet ist na reopku...ved si spomeň, čo na ne povedal môj manžel :-):-)

Bratislava
...Ninuška má pravdu, je nás tu vela...a je fakt, že niekedy si to len prečítame a neodpisujeme

..ja som sa stala nejaká "závislá" od tohoto fóra :-) a tiež som sa tu veľmi velaaaaa dozvedela

Jamimili

mala si aj dreny??

ninuska13

wendi
tak to je fajn,ze si bola na tej konzultacke a teraz ti budeme drzat palce nech sa ti to este napravi.Uvidis,ze ten pas pomoze a prska este sadnu....Chudatko zase mas doma pacientov :( Skore uzdravenie prajem...
bratislava
neboj,my sme vsetky stale tu.Niekedy iba citame niekedy aj piseme,ale urcite ti nedovolime cuvnut!!!!!Stojime pri tebe a podporime ta :)
Ved sme vsetky falosnice falosne a a flosnice musia drzat spolu,ci nie :)Uboha zakomplexovana Majula.....