Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Laola spravne chapem? Myslis ze onmozno to len povedal tak? Ze ti prsia potom nedovoli? Alebo si chce byt isty ze s nim ostanes?
A potom ze ty tiez uvazujes ze radsej najskor prsia a potom babo? Ja kebyze mam 23 tak chcem babo, paci sa mi mat babo v mladom veku.A v 25 rokoch mat prsia nieje neskoro. To mas este naj vek

1mica1

Ahojte kocky
Ja mam iba taku pripomienku,ze na take prispevky typu "majula" sa vobec nema reagovat,pretoze presne to potrebuje-reakciu a aby sa tu ludia hadali...vobec nestoji za pozornost...

baby,kolko ste nosili tu speci podprdu v noci?Ja ju uz cez den nemusim,len v noci a zaujima ma ako dlho to treba

mihai-zlatko,ty si tusim po opke za nejaky cas chodila do solarka...po akom case?Ja chcem ziez zacat,len neviem ci nie je skoro,mam opku cez dvorce.Dakujem za odpoved

ska38

Ahojte kočky,
Wendy1,
z uprimného srdca Ti želám,aby si prsičká ešte lepšie sadli a nemusela si ísť na žiadnu reopku.Veď si tu operáciu prežívala asi v najnevhodnejšom období z nás,vieme o čom píšem.
Bratislava,sme tu s tebou!
Bellinka,stotožňujem sa s tvojím včerajším názorom,
BarbieOne1,pekne si to napisala.Ja som tiez bola sama a forum mi veľmi pomohlo.
A kočky,ked som spätne/v čase operky/ čítala, ako ma podporujete,písali ste na moju adresu len to naj,tak tento pocit bol úžasný,keď som to po OP čítala.Ďakujem Vám.
Mihalicka,pekne dni odratúvaš.
Mata16,Jamimili,
Zlatíčka,ako sa cítite?
Ninuška,ako sa máš?
Barborka10,mne sa tie jazvy nejak nehoja.Ale natieram masťou.
Bodynka,vďaka.Podaj nejakú lotériu,a budem Ti držať palce,aby si vyhrala na OP.A ešte tu bola nejaká súťaž,neviem či to ešte prebieha...

laloa556

a gratulujem, pekný dátum ;)
jún mi je sympatický (vtedy som sa narodila:)) a vtedy je aj pekné počasie už ;)

laloa556

jamimili

no veď tak sa mi to páči.. ja svadbu nepotrebujem, tiež keď tak kľudne neskôr.. išlo len o to, že prská sú môj dááávny sen, veľmi ich chcem.. a keď som bola ako tak rozhodnutá, že už chýbal len krôčik to všetko začať, prišla som aj sem, ešte viac som sa "namotala" :) tak priateľ rozmýšľa (a aj ja s ním) o bábätku.. na jednej strane sa bojí a na druhej chce.. ale že nechce aby som si prská dala robiť teraz, že až potom..

jamimili

Laola...ja som s mojim 12 rokov mame dve deti prve som mala ako 22 rocna.-))),teraz budem mat 30,prsia su moj darcek :-))) a svadbu mam 12.6 2010:)))...to len tak

laloa556

bodynka

ja viem, aj mne sa páčia mladé maminy.. páčilo by sa mi to.. správne si to pochopila.. zdá sa mi to z jeho strany také ješitné :) viem, že to nepatrí do tejto témy, tak prepáčte ;) vieš ide o to.. že som mladá a napr. svadbu neriešime vôbec (viem, že papier nie je vôbec dôležitý ale aj tak:)) kebyže teraz otehotniem, tak sa napr. vydávať vôbec nechcem, tak si svadbu asi neužiješ úplne ako máš, a kebyže mám prská tak to hneď všetko lepšie vyzerá a babätko až potom.. ja furt len vymýšlam.. najradšej by som mala všetko hneď.. chcem mať malé.. ale chcem sa aj sebe páčiť :)

bodynka

Laola spravne chapem? Myslis ze onmozno to len povedal tak? Ze ti prsia potom nedovoli? Alebo si chce byt isty ze s nim ostanes?
A potom ze ty tiez uvazujes ze radsej najskor prsia a potom babo? Ja kebyze mam 23 tak chcem babo, paci sa mi mat babo v mladom veku.A v 25 rokoch mat prsia nieje neskoro. To mas este naj vek