Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

laola, no ja nechapem tiez. Priatel si mysli ze chlapy nemaju radi silikony. Ale chlap nebude vidiet silikony ale prsia krasne prsia a chlapom to staci a hned na silikony zabudnu.
Mozno ze si mysli ze budes chodit vyzyvavo, a boji sa. Ale to uz ide o vzajomnu doveru. No ja by som sa na mojho hnevala, lebo keby nemal on gule ako to niekto pisal tu raz, a mal by moznost si ich dat spravit a ty by si mu v to branila?

laloa556

bodynka,
som mu hovorila.. ale problém je asi v ňom.. asi sa bojí, ja neviem čoho, že sa na mňa niekto pozrie? že si prsia dávam robiť preto? no určite to človeka poteší, ale on nechápe, že ľúbim len jeho :) šak mňa to spraví šťastnou a snáď sa mi vráti stratené sebavedomie, to je všetko, šak som jeho!! :)

laloa556

jamimili, tak to je super.. to musíš byť šťastná ako blchá :-)

bodynka, ja viem, že to nemyslí zle, určite keď tak bábätko je prednejšie.. ale tak celkovo.. to jeho správanie si niekedy neviem vysvetliť.. jemu sa prsia páčia, keď som našla také pekné ako sa mne páčia na nete.. ale on sa asi bojí, že budú tvrdé a tak.. ale šak už sa vyrábajú z lepších materiálov ako kedysi dávno, keď to len začali robiť, nie? :)

bodynka

Laola skus mu aj ty ukazat obrazky doevcat co nemali prsia a ake im spravili. Mozno zmeni nazor.
Ja neviem, mne by chlap asi nerozkazoval ale chcela by som aby to obaja partnery chceli.
Ja napr na viecka pojdem aj na tajnasa:D Keby bol proti

bodynka

prepac nahodou som nacitala stranku a vyhodilo mi to znova hento.
Laola nemyslim si ze on to tak mysli.
Teda neviem nepiznam ho ale pride mi normalne ze ked sa dohodnete na babetku teraz tak prsia musia pockat.
Aj po opke pisal doktor ze aspon rok treba pockat.
A aky mas zaklad vlastne?

hej hej, podam loto priatel poda nieco v nike , dostanem spet na daniach ja aj on, usetrim z tejto vyplaty 10 000. A mozno mi bude chybat uz len 20 000:D

bodynka

prepac nahodou som nacitala stranku a vyhodilo mi to znova hento.
Laola nemyslim si ze on to tak mysli.
Teda neviem nepiznam ho ale pride mi normalne ze ked sa dohodnete na babetku teraz tak prsia musia pockat.
Aj po opke pisal doktor ze aspon rok treba pockat.
A aky mas zaklad vlastne?

hej hej, podam loto priatel poda nieco v nike , dostanem spet na daniach ja aj on, usetrim z tejto vyplaty 10 000. A mozno mi bude chybat uz len 20 000:D

laloa556

bodynka

áno, správne si to pochopila.. úplne ma včera zarazil.. keď sme sa bavili o prskách prvýkrát zareagoval dosť divne, to som tiež nečakala - hneď začal útočiť a kričať, tak sme to nechali tak.. on si možno myslel, že ma to prejde.. ale keď ma to neprešlo skoro 10 rokov, tak už ani neprejde :) no a teraz zas, najskôr, že o.k., že on vie že to chcem.. a včera ale že najskôr bábo a potom prská.. no a v tom sa bojím, že keď budem chcieť ísť, ako zase zareaguje.. :) ale nevadí, ja ich proste chcem, a konečne sa páčiť sama sebe a byť spokojná :)