Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

bodynka,
no to neviem :-) asi to nechám ako sa to všetko vyfarbí.. vieš, keď on na jednej strane bábo chce, ale na druhej sa veľmi bojí.. ja to chápem, je to niečo nové.. ale niekedy mi príde, že sám nevie čo chce.. no ale všetko je to čerstvé, tak uvidíme..
a budem vám držať palce.. a aj tebe a ostatným, ktoré to ešte len čaká..

ináč, aj mňa by to zaujímalo.. lebo mám tiež sedavú robotu.. robím na podateľňi ale stále sa musím načahovať pre materiály kt. mi ľudia dávajú na prijatie.. tak to by asi tiež nebolo ono, pokiaľ by sa to nezahojilo, že?

jamimili

Bodynka urcite sa bude dat aj po tyzdni ale radsej tie dva zostan doma...mna sa dr. pytal ake mam zamestnanie ja ze som na materskej a on ze tak to ja pokladam za tazsie zamestnanie.-))) a zvladam to :-))

ihla

ja tiez :) Lebo ked si predstavim, ze by som to mala riesit s mojim ufrflanym priatelom.... Vy ste tu naozaj OPORA. Som rada, ze som objavila toto forum :)

bodynka

Laola:D
A co teraz urobis?
Ninuska dufam ze take stavy ta rychlo prejdu!
A co si myslite , ked mam taku sedavu pracu a prechadzaciu ale 12 hod , to sa po opke da po dvoch tyzdnoch marodky? Asi hej ze?
Bratislava.. ziadne vysetrenie to nevie ukazat keby tam nieco bolo??

laloa556

baby, ďakujem vám :) viem že táto téma, ktorú teraz riešim nie je len o prskách, ale ďakujem vám.. pomáhajú mi aj vaše skúsenosti ;) si to vážim..
ninuska prajem ti aby sa ti to čím skôr zahojilo, a mohla sa tešiť 100%ne ;)
vy ste všetky moc fajn.. síce sa nepoznáme a predsa ste také priateľské, mám z vás všetkých dobré pocity ;)

ninuska13

ska38
zlatusik ahoj.Ja som ti posledne dva dni neak hotova.Bolesti nie su neak priserne ale tie jazvy ma tahaju,bolia,svrbia a co je viem co....mam strasnu migrenu a navyse som strasne slaba a nemam chut ani vychadzat z postele.Nemam ziadnu energiu.Ja neviem,co to mam zase za stav,ale dufam ze sa to cim skor zmeni.A ty sa mi ako mas?Ako sa citis?Co cele dni porabas?

ninuska13

laloa556
zlatko,ja som to tu uz pisala a aj s bodynkou sme to uz rozoberali.Moj priatel robil rovnake problemy.Stale strajkoval.Niekolko rokov som to oddialovala a teraz to lutujem lebo tu rekonvalescenciu co prezivam teraz som uz mohla mat davno za sebou,ale neva...Hlavne,ze uz prska mam a citim sa super.Dokonca sa aj odstahoval.No komedia...hotove talianske manzelstvo...A teraz....teraz je z prsicok taky nadseny,ze ja sama nechapem...Vies,muzov mi nepochopime nikdy oni su zvlastne stvorenia...hihihi

bratislava

jéééj, ako super, že sme tu zas pokope :-)) vitaj wendy!!
dnes som bola v rámci predoperačných vyšetrení na mamogr. a pýtala som sa doktora, ako to je vlastne s vyšetreniami prsníkov po OP. No povedal mi, že vlastne sa to nedá vyšetriť dokonale, lebo keď by bolo niečo pod implantátom, tak nemá šancu to vidieť ani na ultrazvuku ani na comp-tomografii ani na mamografii(teda tú aj tak ani nerobia pri implantátoch). tak sa mi to nejako nezdá, neviem, táto téma tu ešte nebežala a chirurgovia nás o tom samozrejme tiež neinformujú, ale zdá sa mi to fakt blbosť, že nemáme šancu potom zistiť, či je všetko v poriadku...máte tu niekto nejaké vedomosti z tejto oblasti?