Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

baby moje zlate,dakujem,ze mi zelate,aby sa mi to upravilo.. no snad hej. budem masirovat,nosit pas a cakat. Fakt mi Hedera pomohol. hlavne psychicky. :) a co je super,bola som u neho hodinu a nevypytal si ani korunu!! teeda :)

bodynka

Vlastne to som sa chcela spytat Ska38 , ona pisala ze jej priatel o tom ani nevie.
Ale nevadi , to co si napisala Ninuska sa mi pacilo, uz sa hrozne tesim ako sa moj bude tesit a obskakovat ma!:DD

ninuska13

bodynka
uz tesne prd opkou pochopil,ze somnou nepohne tak strasne chcel byt somnou v nemocnici,ale ja som nechcela.Doteraz mi pili usi ako ho mrzi,ze tam nebol.Teraz uz je vsetko v pohode.Obaja sa tesime s prsicok.Bol somnou na vyberani stehov.Cely cas sa o mna super staral.Kupal ma,umyval mi vlasy,varil,upratoval....nedovolil mi ani vstat z postele.A prska sa mu teraz hrozne pacia...to su ti chlapi,sami nevedia co chcu...

barbora10

ska38

skus si kupit ten contraxtubex gel a netieraj si jazvy tym.ja si to davam odkedy mi vybrali stichy a jazvy mi skoro vobec nevidno.neviem ale isto ci je to tym,alebo by sa mi tak dobre hojili aj bez toho,ale mamine to pomaha,ked jej vyberaju znamienka a to ma ozaj skaredsie jazvy a pekne jej ich vyhladi.

ska38

Ninuška13,
aj ja som tieto dva dni unavena,len spim.Ale myslim, ze je to skor pocasim alebo pooperacny syndrom lenosenia?!neviem...,ja mam pravidelne prechadzky po zahrade.Poviem ti, ze susedka sa ma uz druhykrat spytovala, co mrznem v tejto zime na zahrade.Ale ja potrebujem cerstvy vzduch,a pes sa tiez tesi.no, co jej mam povedat, ze mam chut na jahody?!haha
Laloa556,
Ja som 2tyzdne po OP,ale davam si pozor,aby som sa za nicim nenatahovala,ja hned citim jazvy.Radsej,ak je mozne zostan dlhsie doma.
Moj priatel ani nevie, ze som bola na OP.Ani som nemala v plane to s nim riesit,ani neriesila.Je to a bolo len moje rozhodnutie.A ako 99,9 percent kociek bolo mojou podporou toto nase skvele forum.Na Valentina zisti.haha

laloa556

bodynka o to ide, že ja by som mala rada bábo, ale som na pochybnostiach vtedy, kedy je on.. ja chcem aby to bolo obojstranne na 100%.. a nie že mi potom "vykričí", že ja som ho chcela.. vieš ako to myslím, že? :)
dá sa zobrať asi aj neplatené voľno, pokiaľ by sa nevybavila PNka, tak by som to riešila tak.. a možno aj mesiac by som radšej bola doma.. fakt to nestojí za to, že by sa mohlo niečo stať.

bodynka

Hmm Laola, aj my sme sa rozhodli pre babo az potom pretoze ako pises ty - raz ho chce, raz sa boji...- kym nebudeme na 100 perc vediet ze ho chceme. No moj priatel ma 23 rokov on cas ma, a ja sa citim mlado aj tak vyzeram a este tuzim po inych veciach ako len babetku. A jednou z nich su prsia:D
A naraz si dam odstranit alebo vyhladit jazvy na brusku, dufam ze cena sa nevysplha o 5 tisic viac:D

ihla

laloa556

To by asi nebolo bohvieco. Robila som nieco podobne, tak si viem predstavit. Urcite treba aspon 2 tyzdne pobudnut doma a poriadne to nechat zahojit, nech sa nahodou nieco nestane.