Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ano aj ja by som chcela vediet, ake tie mentory vlastne su. lebo raz som tu citala, ze su super, potom zase ze su tvrde,aj ja ich mam dostat, tak by som chcela vediet...

bodynka

A ake su vlastne tie mentory hmm? co o nich viete? lebo mne ich marsal uz navrhol po mejli xix.
Noo a este otazka, mate pocit ze sa nieco vo vasej laske ci vztahu zmenilo? mate pocit ze vas chlap vas viac obletuje, pripadne viac sa o vas aj po erotickej stranke zaujima? nebodaj ze vas aj lubi viac, hm?

wendy1

ska dobre si spravila! je to tvoje telo a tvoj sen.. ;)

jamimili pekne ti ich spravil ten Guba! vobec nevidno,ze su implose gulate a este ked sadnu,budu krasne! no mohla som ist aj ja do tych gulatych anatomicky tvarovatelnych :/ lenze mne ich Minarovjech neponukal,on robi len s mentormi. aj Hedera vcera tento typ implantatov spominal.. to su asi implose presne pre mna a moje predstavy.

wendy1

ska dobre si spravila! je to tvoje telo a tvoj sen.. ;)

jamimili pekne ti ich spravil ten Guba! vobec nevidno,ze su implose gulate a este ked sadnu,budu krasne! no mohla som ist aj ja do tych gulatych anatomicky tvarovatelnych :/ lenze mne ich Minarovjech neponukal,on robi len s mentormi. aj Hedera vcera tento typ implantatov spominal.. to su asi implose presne pre mna a moje predstavy.

ska38

Wendy1,
ja som sa len chcela vyhnut odhovaraniu.Ja som to parkrat nacrtla pred nim, tak len hlavou krutil, ze ci to myslim vazne?!Tak som si urobila po svojom a bolo.

wendy1

bodynka po dvoch tyzdnoch uz budes moct ist do svojej prace :)

teeeda ska,to bude prekvapko pre priatela! :DD super ;) potom daj vediet,ako zareagoval :)

wendy1

bratislava tak veru o vysetrovani prsnikov po opke som teda neuvazovala.. Mas nejaku predispoziciu k rakovine prs?? ze ta tato tema tak zaujima? viem akurat to,ze vlozeni implantatov nesposobuje rakovinu,ako sa volakedy o tom spekulovalo.

Ninuska,svrbenie a tahanie jaziev prejde! to sa pekne hoji,to je v poriadku. neboj a mrzi ma,ze ti je nanic. :/ uz nech si zas vesela a plna energie :)

wendy1

laola ja na tvojom mieste by som sla najprv na prska. vyzera to tak,ze tie chces skor a nemala by si ist do babätka,ked o tom niesi uplne presvedcena,ze je uz cas. si mladunka,mas na dieta cas. a podla mna to bude aj krasna skuska vztahu. ak to stroskota kvoli prskam,tak budes vediet,ze nebol ten pravy. ak ta lubi,mal by ta podporit a pochopit. vzdy je lepsie,ak krachne vztah vtedy,ked niesu deti. neviem,ci mi rozumies.. ale z toho co pises mi to pripada,akoby priatel po opke mohol na teba ziarlit a ak je to tak,tak si myslim,ze ti to nedovoli ani po dietati. a co potom?! ale neviem ako to je medzi vami a neviem,co ma v hlave tvoj priatel.. tazko sa radi. no podla toho,ako som to ja pochopila,tak by som sla najprv do silikonov. a co sa tyka tvrdosti. tak ja mam pocit,ze uz su az moc mäkke a to mi vcera Hedera povedal,ze este zmäknu :P az sa toho bojim :/

ska38

Barborka10,
uz som si to dala kupit,dakujem.
Bodynka,
nevie.Ale urcite by mi do toho frflal.Takto som mala klud.Chcela som to pred vianocami, no termin padol,tak teraz prileti na Valentina.to bude zaujimave...hehe