Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

aj mne sa nehoja rezy dost dobre,ale to mne sa nic nehoji dobre :/ asi si pojdem aj ja kupit ten contratubex. kolko krat za den sa to ma natierat,viete niekto?

tanda

mna by zaujimalo co viete o nagor impleo, ci nejak tak... ??? ja mam opku 10.2. a 22.2. uz musim do prace.. nie je to skoro? no sedim za pocitacom, za nicim sa nenatahujem, nic namahave nerobim.. sem tam nejaky rozculeny zakaznik.. no akurat ma z toho sedenia boli chrbat.. to bude pre mna asi to najvacsie utrpenie..

wendy1

baby mentory maju drsny povrch co je dost dolezite pri anatomoch,tak je mala pravdepodobnost rotacie implantatu,ked som drzala napr eurosilikon a mentor,tak mentory su tvrdsie,ale ja ich mam v prskach a mne sa tvrde nezdaju. teda jasne,ze to prso je oproti prirodzenemu prsu tvrde,to ano,ale nieje to prso na omak cisty kamen pod kozou. a vraj su mentory najkvalitnejsie,ale to je teraz,pred par rokmi boli naj ine a za par rokov budu zasa ine najlepsie. a este mentory su sirsie ako ostatne implose,vraj to v prse posobi najprirozdenejsie. mentor nerobi vraj efekt ze nic a potom kopec ale ide to tak plynule do kopca :D neviem,ci som to zrozumitelne napisala.. :)

bratislava

ninuska to je uplne super, ten tvoj pribeh, ja by som bola tak rada,keby to aj u nas tak dopadlo...ze by aj ten moj zmenil nazor a mal ich(...) potom rad.
barborka a ty sa ako mas? ty si uz tusim uplne v pohode...? super!

bratislava

ska no to som fakt zvedava, ako ten tvoj zareaguje. ty musis byt poriadne nervozna,normalne ti zavidim tu situaciu,ked mu rozbalis to prekvapko..!!!

bratislava

wendy moja teta ma rakovinu prsnika, takze preto som sa informovala, no ale on ma vobec neuspokojil tym, ze vlastne ziadnym vysetrenim nema sancu to vidiet. ale mozno iny doktor-iny nazor. preto som tu temu hodila do placu. este ma zaujima,co mi na to povie doktorka,kt.ma bude operovat.
prajem ti,aby ten pas fakt pomohol ku tvojej spokojnosti a usetril ta dalsej OP ;-)

ska38

Bodynka,
no ja si nemyslim, zeby sa malo nieco vo vztahu, silikonmi zmenit.No vsak uvidim, ako bude reagovat ten moj.hehe

barbora10

niki777

a zlatko s tebou je co?dlho si sa neozvala,tak dufam,ze je vsetko v poriadku.

ska38

dufam,ze ti ten gel pomoze.niekomu sa jazvicky horsie hoja,ale ved uvidis.ak by ti to nepomahalo,skus sa spytat doktora co mas spravit.urcite ti poradi.