Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

tanda ak mozes,tak ber aj tie dalsie dva dni!
a aku mas predstavu o velkosti svojich buducich prs? a davas si anatomy ci gulate? pozerala som tvoje foto a podla mna to budu dvojky,ak si dat 330ml. ja mam 350ml,to nieje velky rozdiel. vlastne to moje lave prsko je ako keby tam bol 325ml implos,lebo pred opkou som ho mala uz mensie. je to rozdiel,ale nie velky.

ska zlatinko,ako sa citis??

wendy1

no teeda kerstin! to cumiim :( to je strasne,ze kazdy doktor hovori nieco ine :/ ako sa mame potom rozhodnut??! no na nervy. tak ja uz ich ale mam v prskach,tak uz nemozem spekulovat. O nagoroch som pocula a citala len chvalu a i nie. asi sa neda povedat,ze ktore su naj..

tanda

ja uz bolestami chrbta trpim teraz kvoli mojej sedavej praci.. a ked si predstavim, ze budem moct niekolko tyzdnou lezat len na chrbte, tak to bude asi horor.. no ako sa vravi, pre krasu sa trpi.. a aj napriek vsetkemu sa nenormalne tesim..

kerstin

no ja som najskor tiez chcela mentory, koli tej povere ze su najkvalitnejsie, kedze su jedny z najdrahsich Dlho som prehovarala lekara, a dal mi nasledovne argumenty:

1. platis za americku znacku, aj ked sa implantaty vyrabaju v holandsku.

2. co sa toho lepsieho povrchu tyka, to tiez celkom nie je pravda, mentor presiel pred par rokmi na masinovu vyrobu. To znamena ze ich texturovanie sa robi pomocou strojov. Texturacia sa vytvara inac namacanim silikonoveho obalu do soli. Stroje nevedia vytvorit ten plynuly a dostatocne dlhy pohyb ako dlhorocni skuseni pracovnici. Ta texturacia je sice na prvy pohlad hrubsia, ale je velmi plytka. Takze opak je pravdou. Ta texturacia nie je dostatocna. Takze mentory anatomy ucrite nechcem (prave koli riziku rotacie). Rozmyslala som nad okruhlymi.

Ale tam je zas u mna favorit nagor impleo, lebo ma tu novu formu gelu. Vysoko kohezivny a zaroven makky. Co zarucuje mensie riziko kapsularnej kontraktury.

Na druhej strane, dalsi lekar ma prehovara na anatomy eurosilikony, lebo ich robi najviac a ma s nimi naj skusenosti.

Celkovo v rakusku su mentory velmi malo pouzivane, koli prehnanej cene (ktora vsak nezabezpecuje vyssiu kvalitu) Tu sa plati strasne vela za opku, takze nepotrebujem preplacat este aj implose.

tanda

wendy1

asi nie... uz teraz sa im nepacilo, ze si beriem PN.. mozno este 2 dni max. by prezili.. a co vravis na tie implose? mam mat 330 vysoky profil.. dufam, ze sadnu pekne.. mne sa pacia prsia plne z dola a ked trosku vytrcaju zo stran.. ked to pred nikdy nevies ako to vlastne bude vyzerat.. :( ja sa tiez najviac bojim, ze to nebude podla mojich predstav...

bratislava

wendy super zrozumitelne si to napisala. dakujem.
tanda no neviem, po tom,co tu pisu dievcata po OP, nemozes si ozaj zobrat viac volna? no teda ja sa pokusim vybavit aspon tych sest tyzdnov nejako. lebo sa bojim!

wendy1

baby ako sa mate po opke? napiste mi kazda aspon vetou,ako sa citite,nech viem o kazdej :) dufam,ze uz vsetky dobre a uz si len uzivate nove prsicka :))

wendy1

tanda,no asi to uz zvladnes v praci,ak sedis za pc,ale chrbat ta asi bude boliet este :/ neda sa ti ostat dlhsie doma?

wendy1

bratislava tak potom napis,co povedala tvoja doktorka na to vysetrovanie prs.a dufam,ze teba sa ta skareda diagnoza tykat nikdy nebude :/