Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Wendy1,
ze na jednej je chrasticka ale ze sa to zahoji.ale aj tak budem potierat dalej.trapia ma len tie jazvy.ano rez pazuchou,davam si pozor,ruky velmi nedviham.ano vlasy mi ma kto umyt.

tanda

wendy1 idem do chirmedu a operovat ma bude magdo a mozno tam bude aj kacmar.. to su ti, co operovali bellinku.. co som videla baby v galerke, ktore operovali a aj fotky co mi on ukazoval, tak som spokojna.. mam mat rez pod prsom , no videla som baby co to maju cez dvorec a vobec im nevidno jazvy, tak uvazujem nad tym.. no samozrejme, ked som minule bola za dok., tak som sa ho zabudla spytat na rozdiel...

wendy1

ska ja som si vlasy umyvala uz po 2tyzdnoch,aj som si ich vyzehlila. :D a soferovala som tusim po 9 dnoch ci tak nejak. ale to som musela na tu pohotovost,sak vies :P ako da sa to odsoferovat,ale znova sa budem opakovat,ak nemusis,tak sa nechaj vozit ;) ale hyb sa! nieze budes lezat! pohyb potrebujes. bezne domace prace by si uz mala v pohodke zvladat.

wendy1

ska tak super,ze ti je dobre. no ty mas rezy pod pazuchou,tak neviem ake to je. Zvlast pri umyvani vlasov,asi to viac taha,ja neviem.tak ak sa necitis,tak to nerob este. ved ked ti ma kto umyt vlasky,tak je dobre. Len si uzivaj,ze ta niekto obskakuje :D ;)
a co hovoril doktor na tie jazvy??

wendy1

tanda super,ze mas taku podporu. aj ja som mala,nikto mi nepovedal ani krive slovko a to je uzasne. aj kamaratky boli zlate,mysleli na mna v den opky,a tesili sa so mnou aj po opke.. to je krasny pocit,ked sa mozte podelit o radost s ostatnymi a oni vam to praju :)

tanda a kto ta bude operovat? isto si to tu pisala,ale sama vies,ze je tu tych bab a prispevkov vela a neda sa to uz zapamätat si :/

wendy1

kerstin,tiez si myslim,ze tie implose su na podobnej urovni vsetky. tak proste daj na doktora. niektore su sirsie,niektore mäksie,niektore take a onake... nech ti tam da doki take,ake su podla neho tvarovo najidealnejsie. ja si myslim,ze treba si vybrat spravneho doktora a nie implose.

tak snad sa ti podari ist na opku co najskor :) drzim palce!

ska38

Wendy1,
uz je to lepsie.prsia su okay, ani necitim, zeby som bola po OP,vobec ma uz nebolia,len tie jazvy su nejake divne.som 2tyzdne po OP.
Ale vlasy by som si este sama umyt netrufla,ani nepokusam.Aj vy ste pisali, ze ste si prvykrat umyli az po 3tyzdnoch.Este ani soferovat sa neodvazim,ja si radsej pockam, ked budem uplne fit.
Kočky dokedy sa zmensuju prsia?Cakam ,ze sa este trosku zmensia.

tanda

davam si gulate... chcela som take trojky, no pred tehotenstvom radsej mensie a ked, tak potom pojdem do vacsich.. doky mi aj tak navrhol 300, no nakoniec sme sa dohodli na 330.. na vysku maju 5 cm a sirku 11,2 cm... tak si myslim, ze ten rozdiel bude fajn.. inak mna podporuje cele moje okolie, uplne vcetci co o tom vedia sa tesia so mnou, tak som stastna a neviem sa uz dockat..

kerstin

no wendy, pravdu mas, ved ja sa uz mesiace neviem rozhodnut.

ale ja mam aj ten problem, ze mam toho strasne vela v praci - tak sa velmi tazko uvolnim na opku. takze po veceroch bruzdam net a snivam, uz som bola na troch konzultackach, uz som bola rozhodnuta pre tie okruhle implea 330, potom na na dalsej konzultacke ze radsej mi mi dal anatomy (eurosilikony). A potom mi este povedal ze nagor bude mat nejake nove anatomy s tym impleom gelom. tak neviem ci mam pockat :(

A inac baby urcite to nechapte tak ze mentory su menej kvalitne alebo tak, ja osobne si myslim ze vsetky su rovnako kvalitne. Rozdiel je len v tej znacke. A este kazdy doktor si preferuje svoje, takze pre jedneho so najkvalitnejsie tie, pre ineho druhe. Ale ako som uz spomenula, myslim ze su asi rovnake. takze vsetky mame najkvalitnejsie :D