baby, kt. moja odrazdena reakcia vytocila:
nevravim ze cvicite s cinkami. zas neprehanajte. len uz proste chapem ze bol moj lekar na mna podrazdeny ked som sa vypytovala ci mozem hento, ci mozem toto. uz ho fakt plne chapem. ked take veci pocuva denne este ho aj obdivujem ze je dost kludny. mna by trafil slak. robte ako chcete, vyjadrovat sa uz tu k nicomu vazne nebudem. koniec koncov som davno po opke a som fit, mala by som sa starat o seba a suchat patami a ne vas tu pohorsovat, asi to si teraz myslite, ze ? :) a ved mate pravdu. len jedna vec. akurat mi pisala pred dvoma dnami kamaratka. ma velke komlikacie ide na reopku, silikon sa jej neujal, pada jej pod prskom von. bola herecka hned po opke, veselo si robila copiky, umyvala vlasky, nasmiata chodila kym ja som sedela doma na zadku s neumytou hlavou. teraz chodim nasmiata zas ja. lebo mne nic nie je ani neviem ze nejke implose mam. ked tu citam ze jedna chce ist na sluzobku, druha este ani opku nema a uz by soferovala, dvihala deti, dalsej lekarka radi rozcvicovat to, prepacte mi ale fakt mi to uz dviha tlak. ved hadam najskor pouzijem rozum a potom sa taku blbost spytam. toto nie je nadpojenie vlasov ani umely necht. toto je zasah do tela. tak sa vsetky pred opkou pripravte ze potrebujete mat po nej klud, zariadte sa tak. ak sa vam tak zariadit neda, pruser.
takze vas opustam, drzte sa, nedavajte si prilis malinke implose :))))
necitala som vsetko odkedy som tu bola, no jedna baba sa ma pytala na solarko. ja som sla asi po 3 mesiacoch, na 5 minut. sledovala som co budu jazvy robit, nerobili nic, tak som pridavala minutky a uz zvladam novucicke turbo na 12 a vyzeraju teraz lepsie tie jazvy. netreba sa s tym ponahlat ale ani sa toho bat.
paaacko :)