Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby ja som sa uz davnejsie pytala,ze ake su na dotyk polytechy, ale nikto mi neodpovedal. su tvrdsie alebo makksie

84nika

babule co sa týka znaciek implantátov, podla mna vsetky sú dobré a kvalitné, dokonca ked som bola pred opkou u lekára mi vravel ze je jedno aké si vyberiem, rozdiel je iba v cene, ale tiez nie velký.. A ked naposledy som bola na kontrole, som mu spomínala ze sa bojím moznej kapsulácie a on mi na to povedal ze je úplne jedno aký tam mám implantát, kto mi ho tam dá a ako, ze ked sa má, tak aj tak sa spraví kapsula, ze to clovek vraj neovplyvní...hm..
tanda - ja mám tiez podobnú prácu ako ty, sedím celý den pri PC, ja som mala tyzden dovolenky, a dalo sa to v robote..

mihai

baby, kt. moja odrazdena reakcia vytocila:
nevravim ze cvicite s cinkami. zas neprehanajte. len uz proste chapem ze bol moj lekar na mna podrazdeny ked som sa vypytovala ci mozem hento, ci mozem toto. uz ho fakt plne chapem. ked take veci pocuva denne este ho aj obdivujem ze je dost kludny. mna by trafil slak. robte ako chcete, vyjadrovat sa uz tu k nicomu vazne nebudem. koniec koncov som davno po opke a som fit, mala by som sa starat o seba a suchat patami a ne vas tu pohorsovat, asi to si teraz myslite, ze ? :) a ved mate pravdu. len jedna vec. akurat mi pisala pred dvoma dnami kamaratka. ma velke komlikacie ide na reopku, silikon sa jej neujal, pada jej pod prskom von. bola herecka hned po opke, veselo si robila copiky, umyvala vlasky, nasmiata chodila kym ja som sedela doma na zadku s neumytou hlavou. teraz chodim nasmiata zas ja. lebo mne nic nie je ani neviem ze nejke implose mam. ked tu citam ze jedna chce ist na sluzobku, druha este ani opku nema a uz by soferovala, dvihala deti, dalsej lekarka radi rozcvicovat to, prepacte mi ale fakt mi to uz dviha tlak. ved hadam najskor pouzijem rozum a potom sa taku blbost spytam. toto nie je nadpojenie vlasov ani umely necht. toto je zasah do tela. tak sa vsetky pred opkou pripravte ze potrebujete mat po nej klud, zariadte sa tak. ak sa vam tak zariadit neda, pruser.

takze vas opustam, drzte sa, nedavajte si prilis malinke implose :))))

necitala som vsetko odkedy som tu bola, no jedna baba sa ma pytala na solarko. ja som sla asi po 3 mesiacoch, na 5 minut. sledovala som co budu jazvy robit, nerobili nic, tak som pridavala minutky a uz zvladam novucicke turbo na 12 a vyzeraju teraz lepsie tie jazvy. netreba sa s tym ponahlat ale ani sa toho bat.

paaacko :)

bodynka

Laola ved uz minule som pisala ze sme sa rozpravali a rozhodli ze dieta pocka. A mozem ist na op ale musime este vymysliet nieco s peniazmi.
Ja som taka tvrdohlava ze keby to nechcel ten moj dosiahnem si to aj tak!:D Drzim ti palce, aby ste sa normalne porozpravali , bez hadok a falosnych reci.bezim do prace, ahojte vsetky.

martinka54

ahojte baby, zase som vas dlho iba citala. dnes idem na vyber implantatov, tak vam napisem ako som dopadla. vidim, ze cesty su vonku strasne dufam, ze to odhrnu, lebo neviem ako sa dostanem do ba

laloa556

bodynka, no neviem, ja som už velakrát "doplatila" na jeho ješitnosť.. niekedy povie aj to čo nechce len preto, aby mal kľud alebo aby sme sa o niečom už nerozprávali, a to sa bojím, že to tak bude aj v tomto prípade..

wendy, mihalicka, niečo asi na tom bude.. na jednej strane by sa mi to páčilo, byť mladou maminou.. ale na druhej asi vážne by to bola skúška vzťahu, čo by aj bodlo vedieť, ako na tom sme, lebo sme sa v decembri po 2,5 roku rozišli, ale dali sa do týždňa dokopy a pomaly sa mi zdá, že občas vystrukuje rožky ako predtým :) ale vidno že si aj určité veci uvedomuje, tak to asi na niečo bolo dobré... ale takžiež ho aj chápem, lebo bude mať teraz 29 a už by asi aj rád mal mimčo..

bodynka a ty ako? už ste sa rozprávali? ;)

mihalicka

Ahojte. Bodynka, možno chceš krstného vidieť, tak sa ti prisnil :-) Čo sa zmeny vzťahu týka po operácii si myslím, ýe ma bude muž nosiť na rukách. On je hrozne vytešený, neviem či by si ich nemal dať spraviť aj on :-))) Po opke ako ma pustia - to bude nedeľa ma chce odlifrovať k svokre - oni majú 4 - i byt a všetci budú robiť, tak že nech mám kľud a že on bude doma s deckami. Čo som dosť prekvapená. Chcela som pôvodne že aspoň staršieho si nechám doma - 5 ročného, že s ním už nie je žiadna robota ani nič, ale muž nechce. Vraj ho ráno odnesú do škôlky a potom to s menším zvládne - 2 ročným. Sama som zvedavá ako toto ešte dopadne.
Tanda, držím palce aby to dopadlo podľa tvojich predstáv. S tými značkami je to fakt zaujímavé, ale každý si bude pretláčať tú ,,svoju". Ja budem mať ES.
Laola, nechcem byť za múdru, ale tiež si myslím, že vzťah nestojí na prsiach a keď ťa priateľ ľúbi, mal by ťa podporiť a stáť pri tebe za každých okolností. Ako už bolo písané, si mladučká, máš čas na vážnejšie rozhodnutia ako sú deti či svadba a podobne. Ja osobne si myslím, že ak prská tak veľmi chceš, choď do toho. Držím palce.
Wendy, psychika robí veľmi veľa a som rada, že ti dr. v tomto tak pomohol. Sem tam ozaj potrebujeme aby bol dr nie len chirurg ale aj ,,človek".
Ninuška13, Ska, hádam vás už únava prešla, bude to počasím, veď slniečko chýba strašne k energii a dnes zasa iba sneží a je hnusne vonku. Už aby bol aspoň marec - teraz nie len kvôli môjmu termínu :-)))
Ja sa do práce po zákroku nemusím ponáhľať ešte - oficiálne som na rodičovskej až do polovice októbra a doma to nejako pri deckách zvládnem. Pomoc ako takú mám prisľúbenú na 14 dní - prvý týždeň si vezme dovolenku muž a druhý týždeň je doma svokra, tak potom už to hádam ńejako pomaly zvládnem s deckami aj sama, hlavne teda s menším.
Som sa rozpísala akoby mi za to platili. Už končím :-)

bodynka

Mentory asi nebudu take drahe ked mne marsal pisal ze s mentormi ma to vsetko vide do 2 000 eur.V KN.
A ked sa vyrabaju v Holandsku , tak sa nato popytam sestry , asi ked tam robi na plastike a u nich sa to vyraba mozno s nimi najviac pracuju.
Minule som snivala ze ma krsny otec bral na konzultaciu. Xix, krsneho som nevidela uz roky:D