Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

tanda

ahoj,neviem kedy mas opku,ale ja 6.3. a mozem si dovolit byt max 4dni doma s tym,ze potom dostanem sofera a pracovat musim,tak ti dam vediet ako sa to da zvladat.

ihla

BABYgirl

ak chces vidiet fotky - konkretne nasu galeriu - v nej najdes aj pracu Dr. Cervena, tak posli livke mailom fotku svojich prs pred operaciou a potom po. Livkin mail je e.uhrinova@gmail.com a treba jej aj napisat, pod akym nickom vystupujes na tomto fore.

BABYgirl

mozte mi prosim vas poslat fotecky, tie ktore ste boli u dr. cervena?????velmi vam vopred dakujem dakujem :))))
BABYgirl8765@azet.sk

jamimili

Ihla fotila som sa sama:-)))a mam jedno aj viac opuchnute+k tomu moju pravu ruku neviem vystriet ani zohnut mam ju v pravom uhle uz cca 16 rokov,zlomila som si ju,dali rovno do sadry ruku potom mi ju nasilu pod narkozou ohybali,rezali,ostal ulomok ktory sa obalil chrupavkou a to je koniec ale zvykla som si:-))riesit to neviem ci voec este chcem lebo sa bojim ze moj triceps-ten zadny sval na ruke je moc slaby a co potm ked nebudem moct robit aj pol roka nic??

BABYgirl

ahojte, ja sa tiez chystam na opku k dr. cervenovi..co si o nom myslite? poznala som dve holky co mali u nho spravene prsia a maju ich nadherne....

martinka54

baby tak mi je smutno, vonku je otrasne pocasie a ja mam byt o pol 2 u doktora, dialnica je zastavena az po senec

jamimili

Baby tak co hovorite na moje nove prsia???...spredu sa mi nepacia ale su spuchnute a estesadnu ale inak som veeelmi spokojna....Hedera je ok ale Guba sa mi pacil viac :-)))

aurra

Ahojte :)
rozhodla som sa tiez pre silikonove prsicka, nasetrene uz mam uz len sa objednat na konzultaciu:)
len by ma zaujimala jedna vec tie co uz mate silikony ze za aku dobu budu uplne makke ? ze ich mozete stlacat a take veci chapete ako to myslim snad ?? :) dakujem