Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

Barbie,
to je fakt sila...!
barbie ja som sa ta uz raz pytala,ale neodpovedala si,kazala aj tebe dr.cvicit po OP? lebo to ja teda urcite nebudem,len neviem,preco to kaze!!myslela to vazne? robila si ty nieco?? dakujem ti za odpoved. a nemas novu fotku?

BarbieOne1

No co uz ty ludia nevymyslia:-))
Narazila som na nete na tento clanok.. Sranda, vyjadrila sa tam aj moja dr.
To akoze robi aj toto? hmm...

zena.atlas.sk

bratislava

lebo teda ja tu ostanem-ako chvalabohu väčšina dievčat aj dlho po, aby som mohla svoje skúsenosti odovzdávať ďalej,lebo stále tu budú pribúdať nové dievčatá,ktoré sa potešia,keď im poradíme...a okrem toho sa tu s vami cítim dobre;-))

bratislava

mihai
škoda,že nás opúšťaš,lebo tvoje rady som čítala rada. a určite nie len ja. aj ten posledný príspevok je napísaný super. máš fakt pravdu. čo mi ale dosť vadí, napísala si, že koniec koncov si už dosť dlho po opke a viac menej tu už nemáš čo robiť, bolo to snáď myslené tak, že veď už nás nepotrebuješ a už môžeš kašlať na to? lebo to sa mi teda veľmi nepáčilo...hmmm,no nedá sa nič robiť...

tanda

cayman

ja mam opku uz 10.2., takze to uz budem veselo zarezavat v praci... fuuu, no to mas dost blbe, ze musis ist uz po 4 dnoch do prace..

84nika

jamimili
más ich peknucké ale vidím ze este pevne sa drzia hore, moje po opke tiez tak isto vyzerali ako tvoje, len tvoje o nieco sú väcsie, este sa ti pekne vyformujú do 2-3 mesiacov.. :)
ska38 - tusím ty si sa pýtala ze dokedy sa zmensujú prsia, tak mne do ca.1-1,5 mesiaca, odvtedy sa len formujú ale pred menzesom ich mám ako balóny. uff

84nika

BABYgirl
závisí od toho aký más základ, ja vázim tolko ako ty mala som 75A a teraz 75B a mám tam 225 ml. Len som este skoro o 10cm nizsia od teba, takze chod min. do 300ml ked chces plné trojky, a aj viac si myslím ze by si mohla.

BABYgirl

a este by som sa chcela opytat, aku velkost by ste mi doporucili , vazim 46 kg a som vysoka 168 cm.. chcela by som plne trojky , ale kamaratky ma odhovaraju, vraj to bude privela, a rozpravala som sa s jednym chirurgom , a ten mi zas tvrdi ze s trojkami nebudem spokojna, ze po par rokoch si ich dam zvacsit na 4 ...ako to vacsina jeho pacientiek robi:) tak neviem

BABYgirl

ihla
dakujem, ja sa na tu operaciu este len chystam, no ochotne sa s vami podelim o vysledok po nej:))ale velmi rada by som este pred op. videla jeho diela, videla som zatial len dve babenky.(nazivo:))

barbora10

cayman

tak to ti drzim palceky,ale urcite to nie je dobry napad ist 4 den do prace.a co vlastne budes musiet robit ten 4 den v praci?vtedy si este strasne slaba,je to dost riskantne.ja som 17 dni od operacie,ale este teraz su niektore veci prekazkou.inak 4 den som nevedela poriadne vstat z postele.ale aj tak ti drzim palce,aby si to zvladla.