Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

ihla

rozmyslala som nad tym a pojdem asi len do lokalky:-).. nejako snad prezijem to napichanie:-))
chcem to mat vsetko cim skor za sebou:-), chvala bohu som po prsiach nemala ziadne komplikacie..

ihla

barbie

a to sa nebojis po tak kratkom case ist zas do narkozy? :-o Viem,ze si pisala predtym, ze ti este budu platit predoperacne, ale mne sa to zda dost zaberak na telo v takom kratkom case zas do narkozy.

BarbieOne1

aj ja sa tesim ked to budes mat uz za sebou:-)) a drzim ti strasne palce, aby vsetko dopadlo dobre:-) a ako si to predstavujes..

mne sa to trosku skomplikovalo, tak na opku nosa idem asi az v druhej polovici februara, ked mi najde dr. termin..

tak sa tam mozno aj stretneme:-)

BarbieOne1

no idem este k dr. simonovej aj na ten nos a pery a ani nachvilu ma nenapadlo, ze by som zmenila doktora:-), co slubila zatial dodrzala (myslim tym prska) podla mna su prekrasne po tych podla mna hybridoch co som mala:-))
jazvy mi nieje skoro vobec vidiet a naozaj maju pekny tvar, vsak zajtra budes moct posudit aj ty, ked poslem fotky:-)

BarbieOne1

bratislava

co sa tyka mentorov, tak urcite tie! hovori sa, ze aj ine znacky su dobre, ale mentory maju special upraveny povrch aby sa lepise hojilo a uchytavalo okolie ako ine znacky.( napr. eurosilikony, to tak nemaju ). Preto aj ta vys. cena.

este mam tvrdsie prska, lebo v mojom pripade islo o max.natiahnutie koze a ta koza musi casom povolit, je to hlavny dovod preco mam dost tvrde prska:-(.. ale pomalicky citim rozdiely..

new fotky sa pokusim pridat zajtra:-)

cim dalej, tym su krajsie:-)) a viac pripominaju okruhle impl. vcera som sa nap. nevedela na ne vynadivat:-))

bratislava

diki barbie.
este jedna otazocka.si spokojna s vysledkom? a s nou ako s doktorkou? odporucila by si ju dalej???

BarbieOne1

bratislava

nieco sa mi mari, ze mi spominala este pred opkou, ze mi potom ukaze nejake cviky alebo nieco podobne..

ale po opke som bola v strasnom stave(zle zvladam dlhotrvajucu bolest), tak ma tymto myslim ani nezatazovala, len mi povedala, ze mi pomoze ked sa budem pomalicky viac a viac hybat.. moc som to vtedy nevnimala..
ale za par dni som sama zistila, ze mi naozaj hybanie pomaha, da sa to nazvat aj cvicenim.. sama som sa snazila robit viac a viac veci.. po 6 dnoch som si umyla vlasy, 7den som presla par km za volantom atd..

ako som uz raz spominala, nech si hovori kto chce co chce, ja budem vzdy za ten nazor, ze postupne "cvicenie" po tejto opke velmi pomaha, hlavne koly tomu aby sa tie natiahnute svaly trosku rozhybali a tym uvolnili!
neviem si predstavit, ze by som napr. tyzden lezala a ani ruky nedvihla, vsak by som umrela asi od bolesti ( hybanim mi bolest ubudala )..

bratislava

martinka ku ktoremu dr.teraz ides? dufam,ze to dnes stihnes...
barborka,to ozaj este po 17 dnoch nerobis doma vsetko? no lebo mne manzel slubil,horko-tazko,ze na tyzden si zoberie v robote volno a preberie domacnost,no ale dlhsie urcite nemoze:-((

bratislava

jamimili
mne sa pacia! velmi!
martinka
vidim,ze ti este nikto neporadil,s tym polytechom asi nema nikto skusenosti,ja bohuzial tiez neviem:-(
ja som tiez stale na vazkach,ci ist do tych mentorov,lebo zas ako pisala kerstin,no neviem...
barbie,mas ich ty uz makke? ty mas mentory,ze?