Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bratislava

takto som uz uplne v pohode,ale kedze nemozem dvihat nic tazke,takze by som starost o dieta sama neriskla.priatel stale pomaha.inak s malym nemam ziadne problemi.uz sa s nim aj blaznim,ale on by sa stale niekam liepal,tak vtedy ho musi dvihat aj davat dole priatel.a niektore veci si nemozem dat dole,ked su vysoko,lebo ruky nad hlavu nedvihnem.nemusis sa bat,ten prvy tyzden ti myslim bude stacit,aby si mohla zacat fungovat.ja som tiez mnohe veci zvladala uz po tyzdni.to vsetko sa da.treba sa hlavne hybat.akurat som cayman chcela povedat,ze na stvrty den pracovat si ja neviem predstavit.

BarbieOne1

cayman

paci sa mi ako rozmyslas:-)... aj ja som tak rozmyslala ( inak tiez mam dve prace) tak som pre istotu isla na opku pred vianocami, aby som sa mohla potom cez sviatky liecit..ake prska mas teraz?

BarbieOne1

jamimili

aj mna vcera jedno trochu pobolievalo, aj jazva:-(, ale je to normalne.. taketo obcasne bolesti mozu trvat aj pol roka, kym sa vsetko poriadne nezahoji..

mna este bolia rano ked sa zobudim(ked som dlho v klude) a ked lezim chvilu na boku..

BarbieOne1

ihla

v tejto dobe musim:-))), ale nie, tiez sa hodne bojim tej lokalky, klamala by som, kebyze napisem, ze nie, ale po narkoze mi bolo hodne zle a bola som cela taaak napuchnuta tekutinami, ze skor prezijem asi tu lokalku. dam si nejake oblbovaky aby som tam nevyletela z koze:-)ked budem pocut co sa deje a snad to prezijem:-)

(chcela som najprv narkozu a dr. mi povedala, ze neni problem, len si musim priplatit)

ale coho sa najviac bojim je to, ze budem muset dychat 3 dni ustami, ja neviem ani 5 min. potom som uz nervozna a pri nadche sa dopujem nasivinom:-)))

ale tak aspon si zopaknem to, ze nebudem moct normalne po zakroku hovorit a nadychnut sa ako pri prskach.. ( bol to des aj po tom:-(, nevedela som ani vetu poriadne skomolit)

jamimili

Baby mna zacina pobolievat na dotyk lave prsko na boku ako keby som ta mala modrinu ale nemam.-((..mala ste to niektora???

cayman

Barborka
dakujem ze ma chapes a neodsudzujes ako mihai,myslim ze sa vola. Ja prevadzkujem hotel - tam iba chodim a dirigujem a v druhej firme prihlasujem auta zo zahranicia-cize sedim,vypisujem a potom ma len chalani hodia na urad a na policiu. preto si myslim,ze to zvladnem. mam 8kamosiek co boli u Cervena na opke jedna uz na treti den vysavala a na stichy prisla z ba do bb sama,dalsia na 3den na hotely pomaly prezliekala postele,cize musim si verit. keby som si to mohla dovolit,a dalo by sa jasne ze idem na dovolenku aj dvojmesacnu,ale bohuzial moje zamestnanie mi to neumozni. zajtra idem do BB na konzultaciu tak dufam ze uz nenasnezi. a dalsia ved je mam dost siroky chrbat,aj 400mi lekar narve,ale je chcem max 280 aby som mala co najmensie bolesti a po detoch sa rozsupnem :)))

nika80

ihla - BarbieOne1
nos zvyknú väcsinou v lokálke, asi iba komplikovanejsie robia v celkovej. Aspon co ja poznám ludí vsetci boli v lokálke a vraj sa to dá vydzrat len ten zvuk je nepríjemný :(