Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
chvalabohu mala som velke stastie. ja som z trnavy a isla som som do ba. priatel ma viezol, bolo vela buraciek a zapchy ani nehovorim. tak sme sa motali raz po dialnici potom cez dediny, ale prisla som na cas. a co som si vybrala? nakoniec som sa rozhodla pre anatomicke a bud mi da 405 vysoky profil alebo 435 extra vysoky profil, rozhodne sa na stole a zmensi mi aj dvorce. opku mam 8 alebo 15 marca este mi da presne vediet, ale skor sa priklana k tomu 15, lebo mi menzes skace.

bratislava

barbie ja som bola tiez na nose, robili mi aj prepazku aj est.upravu. tiez som mala dopredu paniku z toho,ako budem dychat,ale to som si pri tej bolesti potom ani nejako neuvedomovala...robili mi to v celkovej anesteze. ver mi, ze od bolesti aj na dychanie zabudnes :-)))
prepac,to je odo mna blbe,ale radsej bud pripravena,nos je velmi citlivy.a ked ti budu robit tiez 2 v 1 ako mne...no ale zase pravda je,ze ja som veeeelmi citliva na bolest,a ako tu niektora spominala,ze nos vobec neboli,ale prsia ano,no tak to sa mam teda na co tesit,ked to bude boliet este viac:-DD

BABYgirl

BarbieOne1
ahoj, co si ides dat robit na nosteku??a si si ista ze ta pani doktorka co ti robila prsia je dobra aj na nos??ja by som chcela dat upravit len spicku, ale neviem ku komu:(

BarbieOne1

barbora10

kedze mas aj zdr.problem, tak ti odporucim vybavit si to cez poistovnu! tvoj lekar ti potom povie viac, ale musis ist ku krcnemu ak je normalny, tak ti napise, ze mas zdr. problemy a bola by vhodna opka nosa.
ja idem tiez zo zdr. hladiska, mam vychilenu prepazku, volakedy som mala uraz.. hoc mi to nejako nezavadzia:-) ale o tom pssst:-)))
ked mi budu robit len makke casti nosa, tak okolo 250Eur, so sekanim okolo 470Eur ak si dobre pamatam.. zvysok ide na poistovnu.. kebyze ides bez toho, tak 2 az 3 krat viac..

barbora10

barbieOne1

este som sa ta chcela spytat,kolko ta bude stat opka nosteka.ja by som si tiez raz chcela dat upravit.mam tam taku kosticku,co mi vadi.

barbora10

barbieOne1

to ti davam za pravdu.ruky aj telo treba jednoducho rozhybat.aj doktor ti povie,ze pomali zacat dvihat aj ruky.ziadne cviky to je jasne,ale lezat v posteli je este horsie.aj tvoja doktorka to urcite myslela tak.aj na klinike ta nechaju oddychovat,ale vecer ta nutia vstat a prejst sa aspon na WC,aby si sa trochu rozhybala.takze v tomto mihai az taku pravdu nemala.