Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

martinka54

si odvazna ist do takych velkych:-) ale budu pekne.. tesim sa na fotky:-))

BABYgirl

neviem co mi budu robit:-)) povedala som dr. ze nech mi spravi s nosom co bude chciet:-) a ako sa jej to bude pacit:-)
podla mna mam ho dost velky:-(
co viem urcite, tak mi bude upravovat spicku a zbrusovat z bokov.. rovny ho mam, tak neviem ci mi bude aj sekat.. kazdopadne vysledok sa dozviem az po op:-))
ja som strasne nerozhodny clovek, tak toto je najlepsia moja volba priebehu..
a verim jej:-).. uz od zaciatku mam u nej velmi dobry pocit co sa tyka zmien..

jamimili

No bratislava veru budem :-)))ale nemam ho moc hlboky a bodynka ja si davam injekciu len na krckove kazy a korenove kanaliky:-))) to mi bude robit nabuduce.-)))no nejak to zvladnem....Matka neviem kolko si po op-ke...man chrbat prestal boliet tak cca 3-4 dnoch a neboj to sustanie som pocula aj ja a uz nepocujem:-))...ale byb ked si kychnem to hotovo.-)))

laloa556

kočky,
mne takto trhali min. rok všetky zuby múdrosti a práve tej injekcie som sa najviac bála stále :) ja ich nemusím.. ale za to zúbok je hneď vytrhnutý.. tak ak sa nebojíš injekcie, tak to bude potom o.k. ;) neboj

martinka54

jamimili
aj ja sa bojim hrozne zubara, ja mam taky stres, ze mam dva zuby pokazene a neviem sa odhodlat, lebo v lete som mala dost neprijemnu trhacku

martinka54

ihla
podla vypoctov mu to tak vyslo, tak dufam, ze to nebude nejake mega, lebo som mu vravela, ze by som chcela maximalne 5, ale vobec si to neviem predstavit, ze mam take prazdne 4 a tolko to silikonu, aby som fakt nemala nejake bomby, ved uvidime. hlavne je, ze sa tesim a konecne neriesim ci gulate alebo anatomicke

mata16

ahojte
ihla
uz je to omnoho lepsie, len ten chrbat ma stale boli uz som si aj zvykla spavat na nom ale cez den je to horsie..
v jednej casti prsa citim pri pohybe taky zvlastny pocit ako pukanie, neviem nieco take to je.
V pondelok idem na stichy tak som zvedava co mi povie dokt.
Do kedy zvykne boliet ten chrbat?

bratislava

jamimili no snad sa nebudes bat zubarky po tom, co si tak super zvladla OP ??
ihla tebe co operovali na nose prepazku alebo ti lamali kost? lebo nechapem ako mozes napisat,ze nos neboli. mne teda robili prepazku+mi rozbili kost a napravali,aby bol nos rovny. no teda ja to nepisem,aby som niekoho strasila,ale klamat nebudem tiez. ved skus sa buchnut do nosa zhora...;-)

jamimili

Ihla aj baby dobre ranko:-)))ja sa mam fajn,nic neboli ale aj tak muz nedovoli nic mi robit:-)hahaha nech si to len uzije,este aj kavu a ranajky mi robi :-)))..jazvy enviem idem az v pondelok na stichy,uz mi leze na nervy ten leukoplast...no a dnes ma caka zubarka-baby ja sa taaaak bojiiiim :-(((

ihla

barbie

nos neboli ;-)
ani trosku, ver mi. pise o tom aj Mudr. Cerven v eve, ale je to aj moja vlast. skusenost.

Martinka54
Ak si dobre pamatam, ty mas svoje 4-rky? No ty teda budes mat riadne prsia :) Aspon budeme mat aj na SR Pamelu :))

Ska38, jamimili, mata16
Ako sa citite, ako vam je??? Ska, co jazvy, lepsi sa to? netahaju, hoja sa? Uz mas zaobstarany contraxcubex?