Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

1mica iste neriesime viac zuby a nos.
Neznamena to podla mna ze sem tam odbocit id temy sa neda.
A baby a tie specialne pooperacne podprsenky su tiez na velkosti?

1mica1

wendy :-) ahoj,ty este nosis tu speci podprdu aj v noci? ak hej,po akom case ju planujes uz nenosit?

to som nevedela,ze na silikonovom fore tu budu baby viac riesit nos a zuby....

ihla

mary1orava

MUDr. Červeň, Novamed. Vsetko ti povie na konzultacii. Zalezi od viacerych okolnosti - vyska v tom nehra moc rolu, ako mi sam povedal. skor zalezi na tom, ci mas svoj zaklad a na obvode hrudnika.
Zavolaj, chod na konzultaciu a potom nam napis, co ti povedal :-)
Ja MUDr. Červeňa vrelo odporucam a istotne aj kopu inych dievcat. Jeho praca je super.

mary1orava

Ahojte babenky.Prosim Vás tiez mi neviete poradiť nejakeho dobreho chirurga v Banskej Bystrici..A este jedna otazocka. Neviete nahodou aku velkosť implantatu treba, ked chcem velkosť 3??Dakujem pekne

bodynka

Martinka ja som mala taku trhacku ze mi buchala kladivom do hornej celuste a musela rozbijat zub, lebo pri trhani sa jej zlomil. Bolo to akobymi buchali do hlavy.
S takou napuchnutou , natrhnutou pusou som odchadzala a urobil sami aft vo velkosti nechta. Som k nej uz nikdy nesla.
Stres nemam , kym mi nebudu zas nejaky zub trhat. Inak kazdy mesiach chodim k zubarovy. A inekciu si vypytam.

martinka54

bodynka
ja si vzdy platim za injekciu pri kazdej malickosti, ale mala som taku zlu trhacku, ze mam z toho stres

ihla

bratislava

mne nos zuzoval, narovnaval - 1. lebo som ho mala krivy a po 2. som mala hrbol. Takze mi aj kosti sekal a bolo to uplne ale doslovne uplne bez bolesti!