Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

barbi

ja ju budem mat. mam objednanu 75A :)
a povedal mi doky, ze budem mat dobre trojky,aj viac. a to idem mat 350 ml

ninuska13

ahojte babulky
Prosim vas,ako dlho po opke vam odpuchali prska?Lebo je uz nechcem aby mi odpuchali!!!Uz teraz sa mi zdaju omnoho mensie ako boli a ak este viac odpuchnu tak neviem neviem...Mam 17 dni po opke.A navyse jedno prsko mi padlo nizsie a druhe nie a na tom padnutejsom sa mi nepostavi bradavka,ale k tomu po opke som ich mala hrozne citlive a stali mi pekne obidve,tak neviem.......Budem vdacna za kazdu odpoved...

1mica1

barbie tak pokial ja viem,nikdy som nemala blbe poznamky,vzdy som sa len pytala alebo odpovedala,tak KLUD...ak tu nieco take najdes ,daj mi vediet.

BarbieOne1

1mica1

ak si dobre pamatam, tak uz davnejsie si mala nejake blbe poznamky.. klud..

trochu sa odbocilo z temy nic viac a okrem toho co sa tyka nosa, tak sa ma pytala jedna babenka ci som spokojna s doktorom, ze idem k nemu aj na nos.. neni na tom nic zle..

BarbieOne1

Nosila tu nejaka baba aj tu pooperacnu podprdu velkosti A?
Mne sa to furt nejako nezda podla merania a tak..
beckove podprdy su mi vsetky male:-) jupi.., ale zas na druhu stranu podla merania a tabuliek s cm mam mozno slabsie dvojky..
ja tomu nechapem..