Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

barbie ok,beriem :-) urcite si si zmylila nick

ninuska neplas sa,je to normalne.ja som 6 tyzdnov od opky a lava bradavka je necitliva a nestoji mi,ale verim,ze to prejde.tie prsia stale "pracuju" a menia sa,raz mam ine lave a potom zase prave a ustali sa to az po case uplne :-))

bodynka

Tak ja som este na konzultacke nebola.Za prve preto lebo ani mu neviem povedat termin opky... No a chcem ist k Marsalovy do KN. Ale asi skusim ist aspon na dve konzultacie. Len tak, ze co povedia.
A chcem to najviac co sa domna bude zmestit, pretoze teraz som chuda ale ratam s tym ze to nebude tak stale a priberiem a potom sa mi bude hodit ze som si dala maximum. Sak viem ze mi daju realnu peknu velkost. Ratam s trojkami:D

barbora10

bodynka

a kedy vlastne planujes ist na konzultaciu?alebo si uz bola?a ake velke prska by si chcela?a doktora ktoreho?

barbora10

barbie

ja mam 350ml a pooperacnu podprsenku 75C,ale moja kamaratka co isla na opku po mne ma 325ml a ona ma pooperacnu 75/A.ono to neznamena,ze ma prska jednotky.ma uzky chrbat,preto jej bola najvhodnejsia tato velkost.ale prsia som jej videla a ma ich pekne a skoro take velke ako ja.ona sa aj doktora na to pytala,ze preco ja mam C a ona iba A,ze ci sa nepomylil a vysvetlil je to tak,ze ma uzky chrbat.

barbora10

bodynka

doktor ta na konzultacii pomera a podla toho vie aka bude tvoja velkost po operacii.oni maju na to presne tabulky.ja som si tiez objednavala predoperacnu podprsenku pred operaciou spolu s implantatmi a sedimi perfektne.doktori to maju uz aj v oku aka bude velkost potom.ono sa prve dni zda mnohym dievcatam,ze je strasne tesna,alebo mala,ale ono to tak ma byt.tie prska tam maju byt take na tesno.
presne mi doktor urcil ake miery budem mat po opke a uplne to sedi.aj meranim aj velkostou podprsenky.

84nika

bodynka
dobrá otázka, logicky sa to kupuje az po opke, aspon u mna to tak bolo, (je pravda ze zasa nie na kazdej klinike to predávajú) predtým ako mi dali dole obväz som musela íst do druhej ambulancie kde tieto podprdy predávajú a zobrat 2 velkosti, a potom ked ma dr. "rozbalil", zistil presne kt. velkost.. To ale bolo jasné ze 75, kedze aj predtým som nosila 75-ky. :)