Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Mihai prave som toto pocut chcela!
Som si akurat rozmyslala nad tym ako mi sestra vravela kolko je komplikacii ... a uvazujem ako su tie bradavky necitlive, ako to vsetko sem tam bolieva .. Chcela som pocut ze aj tak ci to stoji zato.
Ale ze tie prsia mat to musi byt pocit, fakt hlavne pre ploche zeny! Ja sa na ten pocit tak hrozne tesim..

mihai

jaj a este co vam poviem :))) bola som dnes u lekarky lebo mam chripku a tak. a sla ma pocuvat. a prilozila tu srandu co sa nou pocuva vselikam, a aj na prave prsko a ja si tak vravim-tam moja pekna vela pocut nebudes :))) aky skvely pocit citit sa pred cudzim clovekom ako zena a nie ako nevyvinuty chudy slíž :))) preto stale vravim, nech aj babky z neba padaju, treba ist do toho, clovek denne niekolkokrat pride na to, ze to za to stalo :p

mihai

tak som sa vam tu zas zjavila. sak mi to nedaaaa ked vidim ze sa dakto daco spyta :( neviem ktora ste sa to pytali, lebo ledva tuto mrznucu stranku preklikavam, ze ci som tie jazvy v solarku prelepila. neprelepila, ale snazila som sa objavit nejaky ochranny krem. existuje vobec take daco? pokial viem, tak len urychlovace opalenia a kremy bez urychlovaca. ale nic ochranne v solarku, normalna kozmetika na slnko tam neucinkuje... tak som to riskla.
na omlazeni tusim nejake baby aj pisali ze sa odporuca po takom zakroku solarko aby sa to sfarbilo. a dokonca par tyzdnov po ! mna zas lekar varoval ped hyperpigmantaciou. asi ze som to mala take nechutne zblednute najskor. inak, o takom dacom som teda nechyrovala, az sama na sebe, brrrrrr, fuj, vd to vyzeralo ako mrtve, z vosku.. stale cakam kedy sa mi sfarbia aj tie posledne biele miesta okolo dvorcov a na nich...

wendy, citlivost sa stale viac vracia, dnes ma opat to prave prsko na tom necitlivom pase svrbi, je to neprijemne lebo poskriabat sa to neda. mi to pride jak fantomove bolesti. ale uz to nie je az tak necitlive bradavka vie zaboliet. hura.

dnes v noci sa mi snivalo ze sa mi tie implose otocili, normal som to videla take poprehybane, no otras sen. asi ze tu stale vsetko mozne riesime a mne z toho cvaka v snoch :)

ninuska13

1mica1
Dik za odpoved.No dufam,ze sa to upravi lebo sa zblaznim lebo mam kamosku,ktora uz je par rokov po opke a doteraz ma jednu bradavku necitlivu....

ihla

danika

Nos mi robil Mudr. Pikula v Novamede. Som spokojna, ale isto by sa dalo daco upravit. Ale oproti tomu, aky som mala pred tym, tak je to nadhera :)
Ale aj Mudr. Cerven robi nosy a robi ich rovnako rad ako prsia - tak mi povedal ma konzultacii :))

Danika

Ihla ahoj, kto ti prosim robil nos? A si spokojna s vysledkom? Akože uplne? Alebo by sa dalo ešte niečo upraviť na nose?

jamimili

dnes mi dosli same krasne vecicky take korzetove moooc sa tesim...inak dnes som bola u tej zubarky aj s injekciou.-))...a potom este cca dve hodinky s detmi a muzom...a normalne som mala pocit ze mam balvan na hrudi.Mala to z vas niektora??..ozaj davate si uz veci cez hlavu??ja este nosim stale na zpis veci.