Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

mihai inak aj Hedera mi hovoril,ze treba po tom "mrtvom" prsku poklepavat.. tak klepem a klepem :D mne zatial nic,ani naznak nejakeho prebudzania sa :( viem,ze su aj take pripady,kedy sa citlivost nikdy nevrati.. no ja stale dufam,ze je to len docasne :/

bodynka chod do toho!!!:) nesmies tak negativisticky mysliet! lebo si este nieco zle privolas. Nieje to sranda ta opka,to hej,ale boli to fakt kratko v porovnani s casom,ked budes moct nove krasne prsicka si uzivat :) 2 tyzdne bude boliet,mozno aj menej a potom cely zivot budes mat skvely pocit z nich! no neoplati sa to?! :D ;) nevahaj! pozri,ja ich nemam podla svojich predstav,ale aj tak som stastna,ze ich mam. Konecne nemam dva chrbaty :P

wendy1

jamimili ja som dlho nosila veci na zips :) som sa bala dvihat ruky,aj ked mi to doktor dovolil..
a ten balvan na hrudi,ja som tomu hovorila,ze na mne zaparkoval bager :D no a ano to je normal,ak si dlhsie na nohach. teda asi ako u koho. niekomu praveze robi dobre byt cely den na nohach. ja som po takych dvoch hodinach musela vzdy nachvilu lahnut.mne oddych robil dobre prve dni.

Mihai :) a pocula doktorka nieco cez implose?? :D

wendy1

1mica1 ja som nosila 7 tyzdnov 24h denne tu pooperacnu popdrdu a potom este tyzden len na noc. ale teraz ju praveze nesmiem nosit a ani normalne,teda len ked niekam idem,lebo potrebujem,aby mi padli prska dolu kvoli dvorcom.

ninus odpuchaju tak tri tyzdne ale je to indivindy.. mne sa stale menia prsia. uvidime mozno az po polroku konecny efekt. neviem :/ a ta bradavka,co sa ti nechce postavit,citis si ju?? lebo ja si na lavom prsku necitim vobec bradavku ani dvorec. a casto mi ani nereaguje na zimu a tak.. tak pevne verim,ze sa mi citlivost vrati.. Mihai sa vratila,tak ona mi dala taku nadej,ze snad aj mne :)

bodynka

Mihai , jasne treba dodrziavat rady lekara .
Ja len bojim sa pocitov na pokozke, raz mi uz vyberali slezinu to je uz cez 5 rokov a pokozku tam mam taku cudnu na dotyk. Neprijemne je to, akokeby ti sli nechtami po strpnutej pokozke:(
A to mam po celej jazve taky pocit. Ktovie inak co sa stane s tym pocitom ked si dam tie jazvy nejak prerobit na plastike.
A toho sa bojim.a bjim sa uz aj toho ze co ked sa to koli niecomu nebude dat spravit ze predoperacne nedopadnu dobre!
Takze uz ma chytaju aj take myslienky.
Ale aj napriek tomu na opku by som sla uz aj zajtra

mihai

bodynka
prajem sny o vydarenych prsiach a nie o takych co sa v nich otacaju implose ;) dobru, idem uz aj ja lebo mi soplik podchvilkou tecie :)))

mihai

bodynka

komplikacie su pri kazdom zakroku. ale na to sa netreba nejak etremne upriamovat. skor na to, aby clovek bol pred opkou naozaj v dobrom zdravotnom stave, ziadne infekcie a zamlcane ochorenia pred lekarom. myslim, ze ked sa toto dodrzi, plus ked sa dodrzi spravny pooperacny rezim, nemali by komplikacie nastat a ak, budu sa dat vo velkej miere zvladnut. samozrejme je dolezite aj vybrat si lekara, na ktoreho su pozitivne ohlasy a neist do etremnych velkosti, kt. ti neodporuca. ja som si to takto nejak aspon sumarizovala sama pre seba.
a citlivost ci necitlivost... myslim ze je na mieste ze je to nejaky cas ako mrtve. bola som velmi preplasena aj ja, veru. ale citim ze je to docasne. uz ked sa vratila citlivost v tejto miere aka je teraz, verim ze sa vrati uplne. mozno aj viac ? :p niekto tu pisal ze aj to je mozne, to by som brala ;)

vazne to stoji za to. nemam sice prsia co by putali hned oci svojou velkostou, ale ked dam vystrih, veru ludia pozeraju. a na ten pocit si stale este len privykam, stale tomu neverim :) treba ist do toho, zatym stojim. lutujem ze som nesla v 18tke. darmo, tie prsia su na zene dolezite, neda sa svietit...

a bolest. mna to bolievalo priserne. nemohla som si sadnut, chodit, ako som sa napla, zdalo sa mi ze ma trha zaziva. ked som mala ist na wc trikrat som si to rozmyslela. ze mam neumyte vlasy mi nevadilo, a to som riadny metrosexual :))) ALE vsetko to preslo, nie je nad cim vahat, baby !

barbora10

vitaj mihai!

si bez nas dlho nevydrzala,takze nas predsalen trochu rada mas.a coze si chora?mat prska je nadherny poci,suhlasim!!!!!