bodynka
komplikacie su pri kazdom zakroku. ale na to sa netreba nejak etremne upriamovat. skor na to, aby clovek bol pred opkou naozaj v dobrom zdravotnom stave, ziadne infekcie a zamlcane ochorenia pred lekarom. myslim, ze ked sa toto dodrzi, plus ked sa dodrzi spravny pooperacny rezim, nemali by komplikacie nastat a ak, budu sa dat vo velkej miere zvladnut. samozrejme je dolezite aj vybrat si lekara, na ktoreho su pozitivne ohlasy a neist do etremnych velkosti, kt. ti neodporuca. ja som si to takto nejak aspon sumarizovala sama pre seba.
a citlivost ci necitlivost... myslim ze je na mieste ze je to nejaky cas ako mrtve. bola som velmi preplasena aj ja, veru. ale citim ze je to docasne. uz ked sa vratila citlivost v tejto miere aka je teraz, verim ze sa vrati uplne. mozno aj viac ? :p niekto tu pisal ze aj to je mozne, to by som brala ;)
vazne to stoji za to. nemam sice prsia co by putali hned oci svojou velkostou, ale ked dam vystrih, veru ludia pozeraju. a na ten pocit si stale este len privykam, stale tomu neverim :) treba ist do toho, zatym stojim. lutujem ze som nesla v 18tke. darmo, tie prsia su na zene dolezite, neda sa svietit...
a bolest. mna to bolievalo priserne. nemohla som si sadnut, chodit, ako som sa napla, zdalo sa mi ze ma trha zaziva. ked som mala ist na wc trikrat som si to rozmyslela. ze mam neumyte vlasy mi nevadilo, a to som riadny metrosexual :))) ALE vsetko to preslo, nie je nad cim vahat, baby !