Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihai

pytam sa preto,lebo kamaratke idu davat anatomy polytech 320ml a nevie ake bude mat asi potom cislo,lebo pooperacnu podprsenku jej objednaju az po opke.

bodynka

OOO urcite teda?No chcela som anatomy a cez pazuchu. Bojim sa viditelnej jazvy. Ale zas ktovie co mi navrhnu, mozno navrhnu gulate.

bodynka

Vydite, to som este chcela sestra mi vravela ze ked je rez cez pazuchu tak baby nosia u nich specialne korzety nie pdprsenky. Tu take neni?

bodynka

Mna brzdi vsetko.Nove praca, stahovanie.. Ale v utorok uz budem vymyslat s fin. porad. A potom sa uvidi!! Kiez by to tak dopadlo ze uz vo febr by som sla na konzultacku.

bodynka

Wendy, mihai
Ja to nevzdavam!:D Do leta alebo este lepsie na jar uz chcem aj ja byt po.
Sranda vcera mojeje sestre pisala jej kamoske ze chce silinkony, ona je v spanielsku a vraj tam ma kazda silikony

mihai

wendy,

vsak je Hedera cooooool :p :))) som rada ze ti pomohol. ja mu teda uuuplne doverujem tomu cloveku. osobne som spokojna s tym ake prska mi vycaroval... k ti poradil ako ti poradil, isto vie preco. a anatomy naozaj dvorce dvihaju, aj mne ich dvihli a to som ich nemala dole ked mi prska sadli, vydrz :))) ! s tym poklepkavanim-no presne to aj mne kazal. lenze som sa mu na to vyflusla. neklamem-ak som poklepkavala trikrat mozno prehanam. ved jak bolia prsty ruky z takeho poklepkavania ? :))) mozno keby to robim/robime tak uz davno, uz by sme citili viac. kolko si po opke ? u mna sa to tiez prebudzalo az o hodne neskoro, ved som 4 mes. po a prava bradavka az teraz daco signalizuje a su take plochy na prsiach kde ani obraz ani zvuk dokopy, len pomaaalicky cosi... tak hlavu hore ! nemysli na pripady kde sa to nevrati !

ci lek. nieco pocula neviem ale podla mna ee :)

bodynka
nespekuluj, ani ty nemysli na komplikacie a zle predoperacne ! chces vzdat vojnu pred bitkou ?