Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bali7

Som zvedava veru,co mi povie.Ale urcite chcem gulate a aby to bolo trosku aj vidiet:)aj moja kamaratka bola u neho,tiez malinka a dal jej 350ml.Ja by soma si maximalne dala tie 325ml.Lebo vacsie si neviem na sebe predtavit.Normalne sa tesim na to,ked si pojdem kupit podprdu a nebude mi velka,lebo doteraz to bola katastrofa s nakupmy,jedine vystuzene a aj tak tam nic nebolo...a plavky uz ani nehovorim:(

84nika

bodynka
mám to pod žlazou
bali7
Mám tiež kof. vlekosť 34, a ja mám 225ml a mám plné dvojky teraz, ved uvidís čo ti doki povie

bali7

Idem k Dr.Cervenovi...a vidim,ze su na neho najlepsie ohlasy,tak sa asi nemam coho bat.Ked mam obvod pod prsiami 68cm tak mi moze dat asi kolko ml??Lebo menej ako 300je asi malinko,vsak?

bali7

Ahojtee:)))baby moje strasne dobre sa to cita,ake ste vsetky stastne a to ma este viac navnadilo na nove prsia.Uz dlho som nad nimi rozmyslala,ale stale som vahala a bala som sa.No konecne som sa rozhodla a v aprili idem na konzultaciu...a v maji na operaciu.Skor nebolo nic volne,co by mne vyhovovalo.Mam uplne malinke,konfekcna velkost 34:)takze si ma milia s dievcatkom:))na jednej strane je to dobre,ale tie prsia spravia vela sebavedomi.Tak sa strasne moc tesiiim.

84nika

bodynka
to je asi individuálne, neviem lebo ja som bolesti nemala, hned ako som sa prebrala uz mi dávali infúziu a to celý den, a na druhý uz nic som necítila, len mi strasne vadil ten obväz tažký, ja som ani jazvy necítila nikdy.. je to tažké povedať, podla mna rovnako bolí/nebolí aj ked to más zo spodu alebo ked cez bradavky. A ked ti to dajú pod sval, tak musia to niekde narezat a to uz viac bolí ako ked iba pod žlazu.

1mica1

wendy dakujem za odpoved:-)

ninuska este som chcela k tym bradavkam,ze postupne mi zacina stat aj ta lava-necitliva,ale menej ako prava a pri dotyku ju necitim....tak ale mala zmena nastala,takze to bude lepsie a lepsie.A tak ako pisala wendy,mne ked je zima,tak mi ani jeden dvorec nereaguje,zostavaju bez zmeny,ale snad aj to sa zmeni po case.
Ja si z toho tazku hlavu nerobim,lebo verim v zlepsenie :-))

84nika

bodinka
anytomy sa dávajú bud zu spodu al. cez bradavku, inak nie
barbora10
ano, mám tiež anatomy a velkost pooperacnej podprsenky mi riesili tiez az po opke...