Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Babule potrebujem poradit. na konzultacke mi cerven navrhol 350mleurosilikony vysoky profil. ja mam svoje jednotky a prsia chcem mat max prirodzene,preto rozmyslam ze by som si dala 280ml. Nakniec sme sa dohodli na 325ml,ale uz sa mi to rozlezalo a bojim sa,ze budu velke :(((

Operaciu mi o mesiac posunul,cize ma to caka 6.2.

bali7

...pocula som,ze vyborne vysledky na urychlenie hojenia jaziev ma aj termalna voda od Laroche Posay...ma hojive a protizapalove ucinky a ked sa nemozes poriadne okupat,tak toto je aj na taketo veci dobre:)

ska38

Ahojte kočky,
ale ste toho popisali za dva dni,tak postupne.
Mihalicka, unava presla,ja som nikdy nespavala poobede,a teraz posledne dni 2-3hodky ako siesta.
Cayman,
si odvazna,tak rychlo do prace.Prajem ti vela sil,aby si to zvladla.
84nika,
Dakujem za odpoved.tak zmensovanie do 1,5 mesiaca?tak to si este pockam.
Ihla,Barborka10, jazvy trosku lepsie.ano uz natieram contraxcub.gelom.

bali7

Ste zlate:)))tak vas budem teda informovat.Inak mal jeden volny termin vo february ale to by mi nedali takto narychlo v praci dovolenku.Tak musim cakat teda.Povodne som chcela ist okolo Velkej noci,len tam je to uz pol roka zabukovane:(Zaciatkom aprila mu mam volat,aby sme si dohodli konzultaciu a v maji sa ide na tooo,uz aby to bolo.Dufam,ze ta zima rychlo prejde:)

barbora10

bali7

vitaj!nemas sa coho bat.Červen ti urcite vyberie tu najvhodnejsiu velkost pre teba.ja som tiez nizka a chudunka a poviem ti ze 350ml je na mne akurat.ked som isla prvykrat na konzultaciu chcela som maximalne 300 ale doktor ma nahovoril na 350 a som mu ozaj vdacna.