Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

caymanka

velkosti sa neboj,dnes sa bezne dava 350.ked uz ides do toho,nech to stoji zato.mozno si si povedala,ze 350 pre boha to bude vela,ale naozaj nie je.mas pekny tvar prsicok,tak si myslim ze pojdu pekne k sebe,neviem,myslim.325 by som si dala najmenej,ale menej uz nie.a mnohe zeny maju silikony aj dvadsat rokov a nemaju ziadne komplikacie.menia sa iba vtedy,ak nie je nieco v poriadku.alebo si zena zmysli,ze chce vacsie.to je asi castejsia pricina.

cayman

Barborka
dakujem za radu :)ja som taky strasny bojko,preto by som najradsj 300ky len nech nemam obr prsia. a ako si uhadla,ze mi prsia pojdu pekne k sebe?ja ze to kazdej.dnes som cely den na internete,kedze sa mi to blizi a ja mam dilemu s velkostou.

nasla som ale dost reakcii na zivotnost implantatu a vsade sa zhoduju,ze ich treba menit kazdych 10-15rokov,co nato poviete?

barbora10

cayman

pozerala som si tvoje foto v galerkke a podla mna budes mat krasne prska,lebo mas super zaklad.uz teraz ich mas pekne,takze myslim,ze 325 ml ti spravi pekne trojky.fakt tych 350 nie je vela,fotky dost skresluju,takze sa nemusis bat ani 350.urcite ti doktor povedal,ze prska ti pojdu pekne k sebe.fakt ich mas uz teraz pekne.

barbora10

cayman

ak ti mam poradit ja,tak ja som povodne chcela 300ml,ale doktor mi navrhol 350 a ja som dala na neho a teraz som rada,ze som tak urobila.mozno na fotke vyzeraju velke,ale vskutocnosti su mensie,akurat.dnes som bola na navsteve u kamaratky a aj si pochytala a bola nadsena,ze su uplne prirodzene.vela spravi aky mas svoj zaklad.ja som mala take polky,ale s vysledkom som maximalne spokojna.mensie by som urcite nechcela.a ak sa rozhodujes medzi 325 a 350,tak medzi tym je maly rozdiel.niekolko mm.
teraz ked prska odpuchli su uplne krasne.budem mat 3 tyzdne po,tak poslem nove foto.

cayman

myslim,ze urcite sa stretneme ,aj ked nam nebude do reci :) ja som tam na 9. a mozem sa este spytat?ty uz mas po detoch?

Dorunka

Ja sem veľmi nechodím :)
Ja som z Ba..mám dojsť na 11.00hod. Ty na kolkú ideš? Tak sa tam možno uvidíme :)
Budem mať 375ml okruhle vysoký profil..

cayman

Jeee o tebe som ale este nepocula. kedy si bola na konzultacke a do akych ides?ja co som si pozerala fotky ska38 a barbora 10 tak sa mi to zda obrovske. a na kolku ides do iem?viem,ze tam budeme tri, predpokladam,ze si z ba

Dorunka

Ja mám tiež termín 6.2. Na predoperačné idem v utorok tak tiež dúfam že to bude ok..
Inak podla mna 325ml nie je nejak veľa..to je na plné dvojky, ale závisí aj od tvojho základu.
Myslím že práve dr.Červeň má dobrý vkus na prirodzenosť :)