Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Dobre ranko

a co je pravdy na tom,ze ked si budem chciet vymenit implanaty,tak druhykrat sa uz cez pazuchu nedaju operovat.

bellinka

Dorunka, lekar ti povie ci su vhodne nejake lieky na taketo veci , ale ja som napr.nemala ani jednu jedinu modrinku a ani som nic nebrala

Dorunka

Baby, inak čítam sem-tam omlazeni.cz a všimla som si že tam veľa báb píše, že po operácii im dali iba obyčajné športové podprdy Triumph. To sa može??!!

A ešte som sa vás chcela opýtať, či ste niektorá brala pred a po opke homeopatiká arnica montana? Vraj je to dobré na to, aby sa minimalizovali opuchy, modriny a aby sa telo celkovo dobre a rýchlo zregenerovalo.

martinka54

vitaj kokoruna
v ba je velmi vela dobrych doktorov len si treba vybrat, ja idem napriklad k trskovi, ale baby ti tu urcite poradia aj inych lekarov

kokoruna

Ahojte baby. Toto fórum som objavila len náhodou a som rada. Veľa zaujímavých vecí som sa dočítala. Už dlhú dobu premýšlam, že si dám zvačšiť prsia. Mám ich malinké a som z toho nešťastná. Prosím vedeli by ste mi doporučiť nejakého dokt. v BA? Inak bolí to dlho? Tej bolesti sa najviac bojim. Za koľko dní možem ísť do práce? Ďakujem za každú odpoveď !

mihai

myslela som to tak, ze aj ked je to moje cislo, proste nie kazdy strih je mi dobry. mam uzky chrbat, ale prsia maju vysoky profil a k tomu su trosku od seba, tak je to tazko vcelku s tym pradlom. dnes ma uz aj presla chut. ide aj o to ze si pozeram vselijake vystuzene, dobre vyzerajuce kusky a potom to tak dopada. :)

mihai

barbora
vies, niektore kusky mi preoste nesedia. normal prska stlacis, prisposobis, ale toto nie, toto si ide svoje... resp. aj ked ih nasilu do niecoho ako-tak natlacim, tak za cenu ze sa budu zbytocne mackat a nebodaj sa posunu-ako sa mi uz podarilo :) ale aj tak tu podprdu co ich posunula nosim, vyzera dobre.
normalne mam velkost 75 C az D. ale pooperacna je vzdy mensia aby ich dobre zastabilizovala :)

barbora10

mihai

neviem ci som to dobre pochopila.myslela si to tak,ze tie podprsenky co sa ti najviac pacia su len v malych cislach a prska sa ti tam nezmestia?alebo,ze tie co sa ti pacia,tak ti dobre nesedia?ja som dnes dostala od kamaradky krasny cerveny korzetik,ale tiez kua nesedi.prska som tam nemohla akosi vopchat.teraz som poslala aj nove fotky livke,uz maju taky prskovitejsi tvar,ako si mi vravela ze po case budu mat.a ty teraz aku velkost podprsenky nosis?na fotke vyzerju vacsie ako 75/B.

mihai

barbora10
ja som mala 75B pooperacnu a nosila som ju 5 tyzdnov, cca 6 ale posledny siesty uz na tajnasa som davala normal podprdku :) stahovaci pas som nemala, len tu podprdu. dnes som zas sa snazila kupit si pradlo.. lenze tieto prsia tak drzia tvar aj miesto ze neexistuje ich do niecoho natlacit co im rovno nesadlo jak r... na serbel, darmo sa mi podprsenky pacili :/ aaach jaj. ale neva, som ochotna zit s tym, ze ich zhanam tazko. volakedy som sa ani nesnazia nejak extra ich kupovat. aj ked skoda ze vacsina kuskou co sa mi pacia nie je pre mna :/ mate to tak aj vy ?